Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Zenit Hotel Balaton

Vonyarcvashegy

Balaton
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
90 fő
Szobák száma:
47 db
Termek száma:
1 db
Teljes terület:
300 m2
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Bock Bisztró Balaton étterem
Bock Bisztró Balaton étterem
A szálloda Bock Bisztró éttermében a budapesti éttermekből ismerős fogásokat kóstolhatunk. Céges rendezvények részére zártkörű borvacsora program lehetőség 50 főig.

Festetics Helikon Taverna Pince
Festetics Helikon Taverna Pince
A szálloda alatti 200 éves szépen felújított pince és borászati kiállítótér borvacsorák, borkóstolók tökéletes helyszíne. Kapacitás: 90 fő.

Wellness
Wellness
600 m2-es wellness részleg páratlan panorámával, szaunavilággal, különleges szaunaprogramokkal. Akár zártkörű, éjszakai nyitva tartással is foglalható.

Megközelíthetőség

Cím
  • 8314 Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Zalaegerszegtől
1 órára
Szombathelytől
1.5 órára
Soprontól
2 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Festetics rendezvényterem 300 m2 45 fő 100 fő 90 fő 70 fő 30 fő

Helyszín információk

Zenit Hotel Balaton**** Wellness szálloda, balatoni panorámás terasszal, gasztronómia élményeket kínáló Bock Bisztró éttermével, Interaktív borászati kiállítótermével Hévíz és Keszthely, valamint a Balaton part közelében várja vendégeit.

Az elegáns, modern berendezésű balatoni panorámás szobák, összenyitható közvetlen kertkapcsolatos családi szobák, lakosztályok, prémium lakosztály biztosítja a vendégek nyugodt pihenését.

A szállodában a rossz idő sem akadálya az élményteli pihenésnek. Feszített víztükrű medence pihenőágyakkal, bel- és kültéri jacuzzi, infraszauna, jég-, és gőzkabin biztosítják a teljes ellazulást. A finn szauna minden hétvégén különleges szaunaszeánszok helyszíne, ezt megelőzően a vendégeket a wellness részleg vinoterápiás kezeléseivel, fürdőivel, masszázs-különlegességeivel valamint kozmetikai kezelésekkel kényeztetik.

A Bock Bisztró Balaton étterem a hazai konyha gasztronómiai különlegességeivel kényezteti a vendégeket. Az élőzenés borvacsora rendezvényeken megismerkedhet a környék borászatainak kínálatával, és részese lehet a Bock gasztronómiai ízélményének.

A szállodában minden adott a tökéletes rendezvényhez vagy a hatékony, kreatív munkához, mivel az erdő szélén fekvő balatoni panorámás komplexum nyugodt, zavartalan környezetet biztosít. A többfunkciós, teljesen felszerelt konferenciaterem mindenfajta igényt kielégít, akár néhány fős céges rendezvényt szeretne, akár 100 fős konferenciát. Zártkörű szórakozási lehetőség is a vendégek rendelkezésére áll a céges rendezvény után külön kiszolgáló pulttal.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • elegáns
  • exkluzív
  • családias
  • csendes
  • vízpart
  • wellness részleg
  • borrégió közeli