Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Wellness Hotel Katalin

Gyenesdiás

Balaton
Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
120 fő
Szobák száma:
49 db
Termek száma:
3 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 8315 Gyenesdiás, Szent István út 5.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Zalaegerszegtől
1 órára
Szombathelytől
1.5 órára
Győrtől
2 órára

A Wellness Hotel Katalin **** Budapest felől megközelíthető az M7-es autópályán (keszthelyi lehajtó). A szálloda az autópályától 20, Keszthelytől 2 km-re, a Diás Strandtól 200 méterre található.
Gyenesdiáson a főútról hajtson le a Diás Strand felé a Madách útra, majd a vasúti átjáró előtt 10 méterre forduljon jobbra a Szent István utcára ha autóval érkezik.

Helyszín információk

A csendes, nyugodt környezetben fekvő Wellness Hotel Katalin**** "tökéletes" helyszíne a konferenciák, szemináriumok, tréningek, születésnapi partik illetve egyéb rendezvények lebonyolításának.
Családias hangulatban alkalmasak a Hotel 4 csillagos épületében lévő 49 szobában 120 főig szállást biztosítani konferenciák rendezésére.
A klimatizált konferencia terem, amely technikailag jól felszerelt 150 fő befogadására képes.
A sikeres üzletek megköttetésének elengedhetetlen feltétele a nyugodt, barátságos környezet. A hosszú fárasztó előadások után, ha kedve támad feltöltődni, lazítani, megszabadulni a felgyülemlett stressztől, akkor lehetősége van a szálloda wellness szolgáltatásait igénybe venni, hiszen a további sikerek elérésének alapvető feltétele a kikapcsolódás, ezáltal újult erővel tud neki vágni tervei megvalósításának. 
A programkínálatok között szerepel borkóstoló, borvacsora, medenceparty, outdoor és indoor csapatépítő programok, melyeknek igény szerint vállalja a szálloda a szervezését és lebonyolítását.