Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Villapark Várgesztes

Várgesztes

Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
220 fő
Szálláshely kapacitás:
1000 fő
Szobák száma:
125 db
Termek száma:
3 db

Kiemelt szolgáltatások

Csapatépítő programok
Csapatépítő programok
Sziklamászás,quadozás, lézerharc, gyalogtúra, kaland- illetve túlélőtúra a Vértesben stb.

Parkon belüli lehetőségek
Parkon belüli lehetőségek
Élményfürdő, tűzrakóhely bográcsozáshoz, főzőversenyekhez, sportpályák, biliárd, bowling, darts, disco karaoke-val, medencés buli az élményfürdőben

Bor- vagy pálinkakóstoló programok
Bor- vagy pálinkakóstoló programok

Megközelíthetőség

Cím
  • 2824 Várgesztes, Várgesztes, 201/25
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Győrtől
1 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Tatabányától
0.5 órára

A Budapest felől érkezők az M1-es autópályán Tatabánya-Oroszlány táblánál (a 60-as kilométernél) hajtanak le az autópályáról. Oroszlány irányába balra fordulnak, majd áthajtanak Tatabánya irányába az autópálya alatt.

A parkot a Bécs-Győr felől érkezők az M1-es autópályán tudják megközelíteni. A Tata várost jelző táblánál hajtanak le az autópályáról és Környe irányába haladnak tovább. Kb. 9 km megtétele után érkeznek a faluba.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Unio terem 300 m2 220 fő 170 fő 140 fő 80 fő
Hága terem 220 m2 150 fő 120 fő 100 fő 60 fő
Breda terem 40 m2 40 fő 20 fő 20 fő 20 fő

Helyszín információk

A 25 hektáros parkban 125 db különálló, 8 férőhelyes villák közel 1000 fő számára biztosítanak szálláslehetőséget. A Park Centrum épületben található konferenciatermek, étterem, és fedett élményfürdő, valamint a park területén található sportpályák, medencék és csúszdák teszik ideális rendezvényhelyszínné a Villaparkot akár egynapos tréningről, akár kétnapos konferenciáról vagy csapatépítésről van szó.

A Park Centrum épület felső szintjén egy 300 m2-es és egy 200 m2-es konferenciaterem, valamint egy 40 m2-es szekcióterem található, melyek tökéletes helyszínt biztosítanak kisebb és nagyobb csoportos rendezvények, konferenciák, tréningek, továbbképzések lebonyolítására. WiFi segítségével a park területén díjmentes szélessávú internet elérést biztosítanak, így egy percre sem kell nélkülöznie az internet nyújtotta lehetőségeket!

A Park Centrumban egy 300 m² vízfelületű élményfürdő kapott helyet, ahol sodrófolyosó, pezsgőfürdő és további élményelemek, finn- és infraszauna kényezteti a vendégeket!


Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark

Mór

Vidéki elegancia nyugodt környezetben!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Szépia Bio & Art Hotel

Zsámbék

A Szépia Bio & Art Hotel**** a Főváros nyugati kapujában helyezkedik el a festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában Zsámbékon.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Gastland M1 Hotel, Étterem és Konferenciaközpont

Páty

Hagyományos, vidéki stílusú rendezvényhelyszín a főváros közelében? Mindez lehetséges. Látogassanak el hozzánk és tapasztalják meg testközelből!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Kincsem Wellness Hotel

Kisbér

Kincsem Wellness Hotel vendégei autóikat saját parkolóban hagyhatják, illetve csoportok részére buszparkoló áll rendelkezésre.