Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Villa Székely

Leányfalu

Dunakanyar, Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
34 fő
Szobák száma:
15 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 2016 Leányfalu, Mókus utca utca 5.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Tatabányától
1.5 órára
Egertől
2 órára
Székesfehérvártól
1.5 órára

Helyszín információk

A háromcsillagos Villa Székely szálloda a Dunakanyarban, Leányfalu szívében várja a pihenni és feltöltődni vágyókat, csupán néhány percnyi sétára a Dunától és a Leányfalui Termálfürdőtől. A szálloda 1991 óta van a Székely család tulajdonában, folyamatosan újítják, a belső terei 2012-ben teljes körű átalakításon estek át a kor technikai vívmányait figyelembe véve. A három generáció pihenését biztosító 110 éves kúria épületében kialakított szálloda barátságos és szakmailag felkészült személyzete mindent megtesz a legnagyobb komfort és kényelem biztosítása érdekében. A hotelben a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki garantáltan megtalálja a számítását. A szálloda kialakításának, adottságainak köszönhetően ideális tréningek, esküvők lebonyolítására.

Szobák: A Villa Székely*** 15 szobával áll vendégei rendelkezésére, ebből 13 db kétágyas, zuhanykabinos szoba, valamint 2 db, egyenként 50m2-es alapterületű háromágyas, fürdőszobás lakosztály.

Étkezés: A szálloda 30 fő befogadóképességű étteremmel rendelkezik, melyet jó idő esetén a Villa dunai panorámás fedett teraszával tudnak bővíteni.

Egyéb helyiségek: A szállodában található még egy 60 és egy 36 m2-es természetes fényű terem, melyek kiválóan alkalmasak tréningek számára. A wellness részleg jacuzzival, szaunával felszerelt, igény esetén gyógymasszázst is biztosítanak. A játék szerelmeseinek külön biliárdterem áll a rendelkezésére. Az összes belső helyiség klimatizált.

Vendégeink számára zárt parkolót biztosítunk!


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • családias
  • csendes
  • kis létszámú
  • wellness részleg