Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Veritas Winebar

Budapest

Maximum kapacitás:
50 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
étterem

Kiemelt szolgáltatások

Klasszikus borbár hangulat
Klasszikus borbár hangulat
Hazai és nemzeközi borokkal 360 tétel, 50 féle habzó-proseco és champagne, 40 féle pálinka, hangulatos , trendi borbár és vacsorázó hely

Borestek
Borestek
Borkóstolós rendezvények, borbemutatók, borokhoz kapcsolódó események, borvacsorák, hazai és nemzetközi borokhoz készített kóstoló menük

Rendezvényhelyszín
Rendezvényhelyszín
Céges és privát események, születésnapok, workshop, meeting helyszín, üzleti vacsorák, céges rendezvények,

Megközelíthetőség

Cím
 • Budapest, Dohány utca 58
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Debrecentől
2.5 órára
Pécstől
2.5 órára
Győrtől
1.5 órára

autóval, bkv-val: 4-6-os villamos, 74-es troli, 5,10, 110, 112, 178, 133, 108, 7,8, 133-es buszok, 2-es metro

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
földszint 140 m2 70 fő 50 fő -
pinceszint 140 m2 60 fő 2 fő 30 fő

Helyszín információk

Borbárunkban a világ különböző országaiból érkező borokat és hazai pincészetek borait prezentáljuk. A borok mellett a Márton és Lányai pálinkák teljes repertoárja, illetve különböző champagne-ok proseccók, habzóborok, brandyk és likőrök szelekciója található.  
A bár az ország legnagyobb és a legszélesebb borkínálatával rendelkezik, azaz mint egy 380 fele hazai és nemzetközi bor választékkal bír, amely palackok szinte mindegyikét a vendég kérésére nyitjuk, elvitelre is lehetőséget biztosítunk, bár jellemzően ebből egy folyamatosan cserélődő, 60 tételes szelekciót kínálunk vendégeinknek.
Missziónk, hogy minél szélesebb körben bemutathassuk és kóstoltathassuk a hazai és nemzetközi borokat. Hisszük, hogy a jó bor nem luxus, ezt a szemléletet képviseljük egy atalos és modern, mégis helyenként autentikus környezetben, a pesti bulinegyed turistáktól és fővárosi ataloktól nyüzsgő kitűnő lokációjában.
Stílusunkkal és árainkkal szeretnénk igazi törzshelyévé válni mindazoknak, akik a nap bármely szakában szeretnének azonosulni azzal, „...hogy borbárba járni egy életérzés...”.
Magyaros jellegű konyhánk fogásai kiválóan harmonzálnak a széles italkínálatunk mellé. A mai modern, egészséges táplálkozásra is fókuszálva, régiós, kézműves és organikus alapanyagok felhasználására törekszünk.
Havi 2-3 alkalommal tartunk jellemzően nemzetközi és hazai borászok közreműködésével borvacsorákat, amelyeken a séfjeink prezentálnak különleges alapanyagokból és technológiákkal készült ételekkel.


 • A belváros jól megközelíthető, nyüzsgő részén található vendéglátóhely kiválóan alkalmas arra, hogy gasztonómiai-, üzleti-, szakmai-, és privát események helyszíne legyen.
 • A helyszínnel a nyitvatartási rendjétől függetlenül, lehetőséget tudunk biztosítani zártkörű üzleti reggelik, sajtóesemények, céges rendezvények számára a kora reggeli órákban is.
 • Igényre szabott rendezvénytechnikával (hang, fény, kiegészítő bútorok, eszközök) rendelkezünk
 • Innovatív konyhánk és bárunk alkalmas arra, hogy nemcsak az ízekben, hanem vizuálisan is a legmegfelelőbb, ügyféligényekhez igazított választékot nyújtsunk
 • Fiatal, képzett, nyelveket beszélő személyzetünk jól alkalmazkodik a kihívásokhoz, egyedi igényekhez, nemzetközi vendégkörhöz
 • Nagy, átlátható térrel rendelkezünk, ahol számos marketing eszköz kihelyezhető.
 • 200 méteres körzeten belül több parkolóház áll rendelkezésre
 • Modern stílusú belső terünk jól alakítható, dekorálható, így számos rendezvény helyszíneként funkcionálhat.
 • Free WIFI-vel rendelkezünk.
 • Igény szerint kiegészítő marketing szolgáltatásokat (egyedi étlap, üdvözlő kártya, stb) is biztosítunk.
 • Kedvezményes, bevezető rendezvényárakkal dolgozunk 2017-ben csoportos menü (80 főig) és svédasztalos vagy ngerfood jellegű állófogadás (120 főig) megrendelése esetén.
Rendezvénytermek: A kétszintes helyiség tágas és világos. Az egység stílusos pincerésze 50 főig ültetett rendezvény, és 80 főig állófogadás helyszíneként funkcionálhat. Az utcafronti vendégtér szintén 50-60 főig ültetett rendezvény, 80 főig állófogadás helyszíneként funkcionálhat, és nagyobb volumenű események alakalmával lehetőség van mindkét szint teljes zártkörűsítésére. 

Étterem: Éttermi kínálatunk jellemzően magyaros kézműves alapanyagokra épül, hagyományos módon elkészítve és a modern kor konyhatechnológiai vívmányainak felhasználásával, rusztikus stílusú tálalásban. A cél, az alapanyagok tisztelete, az ízek harmóniák megjelenítése az ételekben mely kitűnő kísérője a széles borkínálatnak. A séf heti ajánlatai tovább színesítik a kínálatot.  Rendezvények esetén lehetőség van egyedi, tematikus menüsorok és más kultúrák, nemzetek konyháinak megvalósítására. Standard menüajánlatunk szinte minden nálunk megvalósítható eseményhez tartalmaz menüsorokat és italcsomagokat. 


Helyszín jellemzői

 • kötetlen, laza
 • klasszikus
 • elegáns
 • exkluzív
 • modern