Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Várkert Bazár

Budapest

Maximum kapacitás:
512 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
2 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Veszprémtől
1.5 órára
Pécstől
2.5 órára
Debrecentől
2.5 órára

Megközelítés autóval: a Margit híd, budai hídfő felől az Árpád fejedelem úton és az Angelo Rotta rakparton keresztül haladjon a Sztehlo Gábor rakpart felé. A rakparton haladjon tovább a Fő utca felé a Clark Ádám térig. A Clark Ádám tértől haladjon tovább a Lánchíd utcáig.

Az Erzsébet híd, budai hídfőtől haladjon nyugat felé, majd haladjon egyenesen az Attila útra, forduljon jobbra az Attila úton maradva, majd haladjon egyenesen az Apród utca felé. Forduljon balra, a Döbrentei utcára, haladjon egyenesen az Ybl Miklós tér irányába, majd haladjon egyenesen Folytassa az utat egyenesen a Lánchíd utca felé.

Parkolási lehetőség a Várkert Bazár mélygarázsában.

Tömegközlekedéssel:
A Clark Ádám téri megállótól a 16-os autóbusszal, ami a Deák Ferenc tér és a Széll Kálmán tér között közlekedik.
A Déli Pályaudvar felől M2-es metróval a Batthyány térig, onnan 86-os busszal,19-es vagy 41-es villamossal a Várkert Bazár megállóig.
A Keleti Pályaudvar felől: M2-es metróval 5 megálló a Batthyány térig, majd 86-os busszal, 19-es vagy 41-es villamossal a Várkert Bazár megállóig.
A Nyugati Pályaudvar felől: M3-as metróval 2 megálló a Deák Ferenc térig, majd 105-ös busszal 3 megálló a Clark Ádám térig. A tértől 1-2 perc sétával jut el a bejáratig.

Helyszín információk

MULTIFUNKCIÓS RENDEZVÉNYTEREM
A Fülkepavilonon keresztül megközelíthető rendezvényterem technikai adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas konferenciák, termékbemutatók, gálavacsorák, divatbemutatók, kiállítások, bálok, színházi és koncert előadások, de akár családi rendezvények és filmforgatások lebonyolítására is.

A rendezvényterem ötvözi az Ybl Miklós által tervezett eredeti épületelemeket a mai kor legmodernebb építészeti vívmányaival. A terem előcsarnoka egy látszóbeton doboz, amelynek egyik oldala láthatóvá teszi a régi támfalat, a másik oldalfalat pedig kinagyított részletek borítják az 1493-ban megjelent Hartmann Schedel-féle Világkrónikából, amely a budai vár legelső hiteles ábrázolását tartalmazta. Az előcsarnok két végét egy-egy matt üvegű fényrudakkal megvilágított büfépult foglalja el. Az előcsarnok két türkizkékre festett ruhatárából nyílik a háromszintes mélygarázsba vezető átjáró. A 900 nm-es rendezvényterem falait feketére festett, apró ledlámpákat magába foglaló akusztikus faburkolat borítja.

Rendezvényterem hasznos terület: 900 m2
Rendezvényterem előtér hasznos terület: 880 m2
Belmagasság: 6,38m

VETÍTŐTEREM
A vetítőterem a Testőrpalota 2. emeletén található, az Öntőház udvarról az épület hátsó bejárata felől egy szinttel feljebb eső 130 nm-es, 1 bejárattal rendelkező terem. A helyszín alkalmas sajtótájékoztatók, könyvbemutatók, kerekasztal beszélgetések, művészeti, irodalmi estek, filmklubok, tanfolyamok, továbbképzések, céges tréningek lebonyolítására.

ÖNTŐHÁZ UDVAR
A Neoreneszánsz kertből közelíthető meg az Öntőház udvar, melynek kortárs vendéglátó pavilonja szolgálja ki a látogatókat. Az Öntőház udvar és az ott található szabadtéri színpad alkalmas a fiatalabb korosztály elérésére, unplugged koncertek, szabadtéri rendezvények megszervezésére.


Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Larus Rendezvényház

Budapest

Remek helyszín céges konferenciák, szakmai események vagy akár kisebb létszámú tréningek, továbbképzések rendezésére.

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!

Tropicarium rendezvényhelyszín

Budapest

A Tropicarium egy rendkívül egyedi, különleges és páratlan rendezvényhelyszín! A rendezvényterem egyik fala nem más, mint a cápaakvárium!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

RaM Színház

Budapest

A multifunkcionális nagyteremnek egyedisége a hidraulikával működtetett szintenként eltolható, egymástól elemelhető nézőtér.