Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Valent Classic Center - Valfort House

Budapest

Maximum kapacitás:
250 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • 1097 Budapest, Határ út 50/a
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Győrtől
1.5 órára
Pécstől
2.5 órára

Helyszín információk

Ez a különleges helyszín egy családi rezidencia. Érkezéskor egy színpompás, „very british” stílusú rezidencián találjuk magunkat.

A helyszín elsősorban egy „autójavító műhely”, másodsorban egy otthon, végül de nem utolsó sorban itt található Magyarország legnagyobb Old Timer autó magángyűjteménye. A magán klub helyiségeit bizonyos esetekben rendezvényekre is igénybe lehet venni.

A már említett elegáns helyszín bútorzata és egyedülálló luxusautó-gyűjteménye az angol arisztokrácia világát idézi, ahol a rendezvényen a régi járművek nemcsak díszletként, hanem programelemként is színesítik az eseményeket. Az üvegfal mögötti műhelyben a régi autók restaurálásának és újjáépítésének titkaiba is betekintést kapnak a vendégek a tulajdonos segítségével, a régmúlt korok automobiljai az angol úri világba csöppent látogatókat nemre-korra tekintet nélkül ámulatba ejti!

A rendezvény lebonyolítására a kiállító helyiség, illetve a klubhelyiség a legalkalmasabb, utóbbiban tetszés szerint szivarsarok és whiskey kóstoló is kialakítható, de más kiegészítő programmal is színesíthetik a programot. Az egyedi és ritka autók által nyújtott környezet kiváló lehetőséget nyújt elegáns divatbemutatók rendezéséhez, vagy más exkluzív programhoz.

A rendezvény lebonyolítására a kiállító helység, illetve a klub helység alkalmas, mely hagyományos „brit klub” eleganciával van berendezve, sötét fabútorokkal és bőrfotelekkel.

A hely exkluzivitását a zártkörűsége adja, és az a tény, hogy nyilvános rendezvényhelyszínként nem látogatható.


Helyszín jellemzői

  • exkluzív
  • elzárt