Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Tisza Sport Hotel

Szeged

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
40 fő
Szálláshely kapacitás:
175 fő
Szobák száma:
106 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 42.
Távolságok nagyvárosoktól
Szegedtől
0 órára
Budapesttől
1.5 órára
Kecskeméttől
1 órára

Helyszín információk

A szegedi szállodák palettáján a Tisza Sport Hotel nyugodt zöldövezeti környezetben, a Napfényfürdő Aquapolistól néhány percre található, mint a legzöldebb hotel Szegeden!

A Tisza Sport Hotel - modern stílusú szegedi hotel szállodaként, illetve ifjúsági szálláshelyként is üzemel, ahol kényelmes szobák és számos szolgáltatás biztosítják a vendégek felhőtlen kikapcsolódását. A szegedi hotel a fogyatékkal rendelkező személyek fogadására is alkalmas lehet, lévén hogy akadálymentesített nagyméretű bejáróval rendelkezik.

A szegedi szállodában vállalják tárgyalások, tanfolyamok, továbbképzések, kisebb fogadások, családi és céges rendezvények szervezését és lebonyolítását.

Tárgyalóterem

A Tisza Sport Hotel 40 fős klimatizált tárgyalóterme, az igénybe vehető technikai eszközök széleskörű választékával, tökéletes helyszín tréningek, tárgyalások, szemináriumok, egyéb rendezvények lebonyolítására.

Étterem

A hangulatos légkondicionált étterem üzleti állófogadások, családi rendezvények kellemes helyszínéül szolgálhat, illetve az étteremhez kapcsolódó terasz és nagy zöldövezeti park ideális garden partyk, évfolyamtalálkozók megtartására a tökéletes választás!


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • autópálya közeli