Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Tisza Hotel

Szeged

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
500 fő
Szálláshely kapacitás:
112 fő
Szobák száma:
29 db
Termek száma:
4 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 6720 Szeged, Széchenyi tér 3.
Távolságok nagyvárosoktól
Szegedtől
0 órára
Budapesttől
1.5 órára
Kecskeméttől
1 órára

Autóval:
Budapest felől az M5-ös autópályán, jöjjön egyenesen a Budapestről bejövő úton, át az Izabella hídon, majd végig egyenesen a Kossuth Lajos sgt.-on a Széchenyi térig. A Széchenyi tér után forduljon jobbra, majd az első sarkon bal kéz felől meglátja a szállodát.

Nagylak (Romániai) határátkelő felől a 43-as úton beérkezik Újszegedre, a Sportcsarnoknál forduljon el balra, majd át a Belvárosi hídon. A híd után forduljon jobbra, a következő körforgalomnál a második kijáraton haladjon egyenesen a Széchenyi térig, majd balra, és az első sarkon bal kéz felől meglátja a szállodát.

Röszke (Szerbia) határátkelő felől, az M5-ös autópályáról hajtson le, 5- 6 km után hajtson az 55-ös útra (Bajai út), haladjon végig a Kálvária sgt-on, Dugonics téri körforgalomnál térjen balra, a Tisza Lajos krt- ra, majd a Kis Ernő utcánál jobbra a Széchenyi térig. Itt a Széchenyi tért - Városháza - Bíróság - Színház épületei - megkerülve , a tér túloldalán található a szálloda.

Busszal:
Bármely úti célból érkezve a buszállomáson - Mars tér - szálljon fel a 71-es buszra vagy a 9-es trolira és szálljon le a Széchenyi téren (2. megálló). A téren átsétálva a tér jobb oldalán találja a hotel épületét.

Vonattal:
Bármely úti célból érkezve a szegedi Vasútállomáson - Indóház tér -szálljon fel az 1-es villamosra, majd a Széchenyi téren szálljon le (5. megálló). Egyenesen tovább haladva mintegy 200 m múlva jobb kéz felől megtalálja a Tisza Hotelt.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Koncertterem 270 m2 500 fő 240 fő 150 fő
Tükörterem 120 m2 200 fő 70 fő 50 fő
Külön-Tükörterem 30 m2 30 fő - 10 fő
Szekció I. 50 m2 50 fő - 20 fő
Szekció II. 30 m2 30 fő - -

Helyszín információk

Az elegáns szegedi szálloda, a város és a régió legpatinásabb szállodája. Kedvező fekvése, különleges atmoszférája, század eleji hangulata méltán tette Szeged egyik legismertebb és legkedveltebb szállodájává a Tisza Hotelt***. A szállodában 5 db kényelmes korabeli hangulatú lakosztály és 45 db koloniál stílbútorozású, illetve modern bútorozású szoba szolgálja a vendégek kényelmét. Az 1-2 ágyas Superior és Classic szobákban fürdőszoba, színes televízió, minihűtő, telefon, Cardo matrac, klíma és wifii internet elérési lehetőség található.

A Tisza Hotel két egyedülállóan reprezentatív konferencia teremmel rendelkezik, illetve 4 db kisebb szekcióteremmel. A külső és belső építészeti műemlékértékű jelentőséggel bíró Koncert-, és Tükörterem tökéletes helyszínéül szolgál a különböző rendezvények számára, melyek sikerét a Tisza Hotel*** teljes körű szolgáltatásaival garantálja! Történelmi környezet, magas színvonalú technikai háttér gondoskodik az ideális helyszínről, legyen szó akár magán, akár üzleti jellegű rendezvényről.

A szállodába érkező vendégek kikapcsolódását és szórakozását a Tisza Kávézóban, a szálloda épületében található Centrál Kávézó és Retro Disco Clubban, és a 60-70-es évek hangulatát idéző zenés táncklubban - Zápor József Kávézója - biztosítja.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • borrégió közeli