Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Thermal wellnesshotel Párkány

Párkány

Szlovákia
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
47 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Wellness részleg
Wellness részleg
Töltődjön fel testileg és lelkileg a szálloda teljeskörű szolgáltatást nyújtó, 900 m2-es wellness oázisában, ahol három termálvizes élménymedence, panorámás jacuzzi - exkluzív kilátással az esztergomi bazilikára, szaunavilág (gőz, infra- és finn szauna), sókabin, hang- és fényterápiás élményzuhanyok és masszázs segíti, hogy fizikálisan és mentálisan is felfrissülve, tökéletes harmóniában élvezhesse a mindennapok kihívásait.

Aquapark
Aquapark
A Felvidék legnagyobb aquaprkjában 30 hektéron 6 kültéri medence, sportpályák, kalandpark, horgásztó, csúszdapark és ezernyi más szórakozási lehetőség vár vendégeinkre.

Kalandpark
Kalandpark
A Vadas saját horgásztavának félszigetén található kalandpark ideális helyszíne csapatépítő tréningek, konferenciák kísérő eseményeinek. A kalandpark időjárás szerint, egyeztetés után, egész évben látogatható.

Megközelíthetőség

Cím
  • Párkány, Pri Vadasi 2, Párkány, 943 01
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Győrtől
1.5 órára

Autóval Esztergomból, a Mária-Valéria hídon át, vasúttal Budapestről egyenes járattal.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Ister terem 90 m2 32 fő 80 fő 30 fő 34 fő 48 fő
Granum terem 60 m2 12 fő 30 fő 10 fő 20 fő 18 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín – A Thermal wellnesshotel 43 szobával és 4 apartmannal várja vendégeit. A szállodában új, termálvizes wellness részleg, kitűnő étterem és két konferenciaterem is látogatóink rendelkezésére áll. A szálloda tetőteraszáról csodás kilátás nyílik az esztergomi bazilikára és a környező Pilisre és Börzsönyre. 
A szálloda idén új wellness részleggel bővült, élménymedencékkel, szaunavilággal, sókabinnal és exkluzív panorámás jacuzzival. Céges rendezvényeink résztvevőinek lehetősége van a wellnessrészleg kizárólagos használatára, ahogy a 30 hektáros Vadas Thermal Resort is kiváló helyszíne csapatépítő tréningeknek. 
A párkányi Thermal wellnesshotel a Budapesttől csupán 50 kilométerre helyezkedik el. Vendégei kényelmét és szórakozását a wellnessen túl többek közt visegrádi kirándulás, esztergomi város- és bazilikalátogatás valamint a Dunakanyar szépségeit is bemutató hajókázás is fokozhatja.
 
Rendezvénytermek: A szállodában két konferenciaterem található. Nevüket a várost ölelő folyókról, a Dunáról és a Garamról kapták. Mindkét terem szőnyeggel borított, kilátással az esztergomi bazilikára valamit a szálloda parkolójára. A II. emeleti Ister terem összenyitható a szálloda bárjával, így a konferencia ideje alatt előkészíthető coffee break vagy egyéb könnyed étkezés is. 
  
Étterem: A 100 férőhelyes, kellemes Thermal étterem a helyi és nemzetközi konyha remekeivel várja vendégeit. Az étteremben megtalálhatók a Felvidék legjobb borai és kézműves pálinkái is. A reggelit és a vacsorát svédasztalok formájában szolgáljuk fel. 
Csoportos esemény esetén lehetőség van egyedi kínálatú svédasztalos vagy felszolgált étkezésre is. A vacsorát bor- és pálinkakóstolással vagy élő zenével tehetik még kellemesebbé. 

Kedvező időjárás esetén catering szolgáltatásainkat akár a wellnessközpont emeleti teraszán is igénybe vehetik vendégeink, ahonnan csodás kilátás nyílik az esztergomi bazilikára és a környező hegységre. A szálloda 50 férőhelyes bárja közvetlenül összenyitható az Ister konferenciateremmel. 


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • elegáns
  • erdő
  • családias
  • elzárt
  • csendes
  • sportos
  • wellness közeli
  • wellness részleg