Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Thermal wellnesshotel Párkány

Párkány

Szlovákia
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
94 fő
Szobák száma:
47 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Wellness részleg
Wellness részleg
Töltődjön fel testileg és lelkileg a szálloda teljeskörű szolgáltatást nyújtó, 900 m2-es wellness oázisában, ahol három termálvizes élménymedence, panorámás jacuzzi - exkluzív kilátással az esztergomi bazilikára, szaunavilág (gőz, infra- és finn szauna), sókabin, hang- és fényterápiás élményzuhanyok és masszázs segíti, hogy fizikálisan és mentálisan is felfrissülve, tökéletes harmóniában élvezhesse a mindennapok kihívásait.

Aquapark
Aquapark
A Felvidék legnagyobb aquaprkjában 30 hektéron 6 kültéri medence, sportpályák, kalandpark, horgásztó, csúszdapark és ezernyi más szórakozási lehetőség vár vendégeinkre.

Kalandpark
Kalandpark
A Vadas saját horgásztavának félszigetén található kalandpark ideális helyszíne csapatépítő tréningek, konferenciák kísérő eseményeinek. A kalandpark időjárás szerint, egyeztetés után, egész évben látogatható.

Megközelíthetőség

Cím
  • Párkány, Pri Vadasi 2, Párkány, 943 01

Autóval Esztergomból, a Mária-Valéria hídon át, vasúttal Budapestről egyenes járattal.

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín – A Thermal wellnesshotel 43 szobával és 4 apartmannal várja vendégeit. A szállodában új, termálvizes wellness részleg, kitűnő étterem és két konferenciaterem is látogatóink rendelkezésére áll. A szálloda tetőteraszáról csodás kilátás nyílik az esztergomi bazilikára és a környező Pilisre és Börzsönyre. 
A szálloda idén új wellness részleggel bővült, élménymedencékkel, szaunavilággal, sókabinnal és exkluzív panorámás jacuzzival. Céges rendezvényeink résztvevőinek lehetősége van a wellnessrészleg kizárólagos használatára, ahogy a 30 hektáros Vadas Thermal Resort is kiváló helyszíne csapatépítő tréningeknek. 
A párkányi Thermal wellnesshotel a Budapesttől csupán 50 kilométerre helyezkedik el. Vendégei kényelmét és szórakozását a wellnessen túl többek közt visegrádi kirándulás, esztergomi város- és bazilikalátogatás valamint a Dunakanyar szépségeit is bemutató hajókázás is fokozhatja.
 
Rendezvénytermek: A szállodában két konferenciaterem található. Nevüket a várost ölelő folyókról, a Dunáról és a Garamról kapták. Mindkét terem szőnyeggel borított, kilátással az esztergomi bazilikára valamit a szálloda parkolójára. A II. emeleti Ister terem összenyitható a szálloda bárjával, így a konferencia ideje alatt előkészíthető coffee break vagy egyéb könnyed étkezés is. 
  
Étterem: A 100 férőhelyes, kellemes Thermal étterem a helyi és nemzetközi konyha remekeivel várja vendégeit. Az étteremben megtalálhatók a Felvidék legjobb borai és kézműves pálinkái is. A reggelit és a vacsorát svédasztalok formájában szolgáljuk fel. 
Csoportos esemény esetén lehetőség van egyedi kínálatú svédasztalos vagy felszolgált étkezésre is. A vacsorát bor- és pálinkakóstolással vagy élő zenével tehetik még kellemesebbé. 

Kedvező időjárás esetén catering szolgáltatásainkat akár a wellnessközpont emeleti teraszán is igénybe vehetik vendégeink, ahonnan csodás kilátás nyílik az esztergomi bazilikára és a környező hegységre. A szálloda 50 férőhelyes bárja közvetlenül összenyitható az Ister konferenciateremmel. 


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • elegáns
  • erdő
  • családias
  • elzárt
  • csendes
  • sportos
  • wellness közeli
  • wellness részleg