Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Thermal Park Hotel

Egerszalók

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
122 fő
Szobák száma:
61 db
Termek száma:
1 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 3394 Egerszalók, Thermal kemping sor 1-3.
Távolságok nagyvárosoktól
Egertől
0.5 órára
Budapesttől
1.5 órára
Miskolctól
1 órára

Gépkocsival:
Budapest felől az M3-as autópálya füzesabonyi leágazójánál a 30-as útra kanyarodva Kerecsenden és Demjénen keresztül mintegy 10 perc alatt érhető el a Thermal Park.

Egerből a 25-ös főúton észak felé haladva a vasútállomásnál lévő ÖMV kút után a második közlekedési lámpánál kell balra Egerszalók felé kanyarodni. Egert elhagyva kb.10 perc alatt érjük el a hőforrást.

Busszal:
Budapest felől Egert menetrend szerint közlekedő, légkondicionált autóbuszokkal lehet elérni. Egerből a Demjénre induló buszjáratokat javasoljuk, az Egerszalóki Gyógyfürdő megállóban érdemes leszállni.

Vonattal:
A Budapestről induló Intercity-vel és gyorsvonatokkal mintegy másfél óra alatt közelíthető meg Eger, ahonnan busszal lehet Egerszalókra továbbmenni. A vasútállomás Egerben található, 7 km-re a Thermal Parktól.

Helyszín információk

A szálloda Egerszalókon található, a hely híres természeti képződményeiről, borvidékéről és finom borairól, vizeiről és kő emlékeiről.
A szálloda több épületrészből tevődik össze egy csodálatosan parkosított zárt udvari területen.

A főépületi részben (B. épület) megtalálható a szállodai recepció, a szállodai szobák valamint az éttermi szolgáltatásokat biztosító Thermál Bistro Étterem is. Ezen épületegyüttes közvetlen közelében helyezkedik el az A. épület, ahol az emeleti szinteken további hotel szobák kerültek kialakításra valamint a földszinti részben családi apartman szobák. Ezen épületrészben lift is segíti a Vendégeket a közlekedésben.
A belső udvarban, a játszótérhez és a fürdőházhoz közeli C. épületszárny kapott helyet, ahol tágas és kényelmes földszinti és emeleti apartman szobák várják a Vendégeket.

Csapatépítő játékok, kültérre szervezett tréningek, lelki- és szellemi elvonulásokhoz a Bükk aljai kis falucska gazdag és sokrétű adottságokkal várja a látogatókat. A tapasztalt és gyakorlott csapattal, speciális outdoor tréningekkel, kiváló meeting termi adottságokkal a szálloda teljes mértékig hozzájárul a rendezvény sikerességéhez.