Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Thermal Hotel Harkány

Harkány

Dél-Dunántúl
Maximum kapacitás:
350 fő
Szálláshely kapacitás:
315 fő
Szobák száma:
131 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 7815 Harkány, Járó József utca 1.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Pécstől
0.5 órára
Szekszárdtól
1 órára
Székesfehérvártól
2.5 órára

Helyszín információk

A Dél-Dunántúl egyetlen gyógyszállodája, a Thermal Hotel Harkány, mediterrán jellegű, kellemes környezetben kínálja kényeztető szolgáltatásait és biztosítja a pihentető kikapcsolódást 131 db superior és standard kategóriájú, elegáns és modern stílussal ötvözött szobáiban, apartmanjaiban. 

A Thermal Hotel Harkány 2010-es átépítése és teljeskörű felújításakor az egyik legfontosabb szempont volt, hogy a rendezvények minél szélesebb skáláját tudják optimálisan, kiemelkedő minőségben kiszolgálni. A szekcionálható rendezvénytermük mind a különböző típusú, mind a különböző méretigényű rendezvények, események lebonyolítására tökéletesen alkalmas. Így kitűnő helyszín mind a kisebb meetingek, találkozók, tréningek, kiállítások, de akár esküvők és nagyobb konferenciák számára is.

Programajánlatok

A szálloda 3 hektáros ősparkja, valamint nyugodt környezete kiválóan alkalmas csapatépítő tréningek lebonyolítására. A gyakran egész nap teremben zajló konferenciák és tréningek után felüdülésként hatnak a szabadban zajló programok. A park méretéből fakadóan szinte bármilyen programnak lehetőséget biztosít. Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek a pihenőparkban tenisz-, lábtenisz-, és strandröplabda-pálya mellett kispályás foci és kosárlabda palánk áll rendelkezésükre, továbbá kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség.

A Thermál Hotel Harkány, Pécstől 32 km-re, Mohácstól 58 km-re fekvő a desztinációban egyedülálló paraméterekkel rendelkező konferenciaközpontként egy napos céges tréningek, vezetői megbeszélések, termékbemutatók, előadások tökéletes helyszíne.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • kertkapcsolatos
  • elzárt
  • csendes
  • wellness közeli
  • wellness részleg
  • borrégió közeli