Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Thermal Hotel
sup

Mosonmagyaróvár

Nyugat-Dunántúl
Maximum kapacitás:
25 fő
Szálláshely kapacitás:
107 fő
Szobák száma:
47 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 9200 Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly utca 10.
Távolságok nagyvárosoktól
Győrtől
0.5 órára
Budapesttől
1.5 órára
Soprontól
1.5 órára
Szombathelytől
1.5 órára

Autóval:
Az M1 autópályán egészen a mosonmagyaróvári kijáratig (160 km) tud utazni.

Vonattal:
A terminál 1-ről a 93-as, a terminál 2-ről a 200-as busz elviszi a Kőbánya-Kispest metróállomásig. Itt szálljon át a kék metróra (M3), majd a Deák téren szálljon át a piros metróra (M2) egészen a Keleti pályaudvarig.

Helyszín információk

A háromcsillagos Thermal Hotel Mosonmagyaróvár***Superior csupán 50 méterre helyezkedik el a termálfürdő bejáratától 44 kétágyas szobával, 2 összenyitható családi szobával, illetve 1 apartmannal várja kedves vendégeit családias hangulattal és vendégszeretettel, csupán pár lépésnyire a macskaköves belvárostól.

Wellness

A pihentető wellness hétvégén felüdüléséhez finn szauna, pezsgőfürdő, jade köves masszázságy, sóbarlang, kozmetika, pedikűr, manikűr és fodrászat járul hozzá. Kellemes gasztronómiai kalandozásokat kínál a Thermál Hotel és Étterem kiemelve a hazai ízeket, hangulatos télikert, 20 fős Flexum különterem és ingyenes parkoló áll a vendégek rendelkezésére.

Rendezvény

A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár 25 fős légkondícionált Flexum különterme kiválóan alkalmas zárt körű rendezvények lebonyolítására, legyen szó akár üzleti megbeszélésről vagy családi eseményről.

A Flexum rendezvényterem az étteremből nyílik, mégis elszeparáltan ad teret és nyugodt környezetet a kisebb létszámú csoportos étkezésekhez, születésnapok vagy különböző üzleti rendezvények, meeting-ek, tréningek megtartásához. A Flexum különterem rendelkezik kábelmentes internet-elérhetőséggel, valamint a szükséges technikai felszereléseket is tudják biztosítani /flipchart, projektor, vetítővászon/.


Helyszín jellemzői

  • csendes
  • wellness közeli
  • wellness részleg