Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

The Three Corners Hotel Bristol

Budapest

Maximum kapacitás:
119 fő
Szálláshely kapacitás:
60 fő
Szobák száma:
49 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1081 Budapest, Kenyérmező utca 4.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Veszprémtől
1.5 órára
Győrtől
1.5 órára

Helyszín információk

A The Three Corners Hotel Bristol**** Budapest üzleti negyedében, a Keleti Pályaudvar (nemzetközi vasútforgalom) közelében, számos szórakoztató és kulturális látnivaló közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Alig néhány száz méterre, a Rózsák terén áll a német gótika remekműveként számon tartott marburgi templom mintájára épült Szent Erzsébet templom.

A The Three Corners Hotel Bristol, amit Budapest legjobb boutique hotelei között rangsorolnak, történelmi homlokzat mögött várja vendégeit, de modern és elegáns hangulatban.

A szálloda a legmagasabb szintű, minőségi szolgáltatásokat és kényelemet nyújtja, mind az üzleti mind a szabadidős utazók számára.

A konferencia termek jól felszereltek, alkalmasak például tréningek, találkozók, szemináriumok és termékbemutatók megtartásához. Mindkét termet a természetes nappali fény is megvilágítja.

Munkácsy terem

A szálloda földszintjén található 37 m2-es, modern terem ideális helyszín üzleti összejövetelekre, kis létszámú konferenciák, tárgyalások és vállalati tréningek, meetingek alkalmára. A terem különlegessége az óriás méretű ablakok és a nyugodt környezet.

Csontváry terem

A terem a szálloda alagsorában helyezkedik el. A 33 m2-es, természetes napfényű terem ideális helyszín szekcióülések, vállalati megbeszélések vagy akár meetingek alkalmára. A terem hangulatából adódóan borkóstolók szervezésére is kiválóan alkalmas.

Bristol Garden

Az egyedi hangulatú, átriumos Bristol Garden tökéletes helyszín egy elegáns, kis létszámú, vállalati ebéd, vacsora alkalmára, de akár koktél party-ra is. Különleges helyszín lehet egy családias hangulatú, elegáns esküvőnek. A klasszikus belsőépítészeti megoldások és a modern stílusú berendezések különleges hangulatot varázsolnak. Céges, illetve családi rendezvényüket felejthetetlenné teszik változatos büféasztal, vagy felszolgált menüválasztékukkal, melyet a jól képzett és vendégszerető személyzet szervíroz. A hangulatot a Swarovski kristály fényében úszó helyszín és a lágy háttérzene biztosítja. Összességében elmondható, hogy a Bristol Garden kiváló helyszíne különböző rendezvények, üzleti reggelik, ebédek és vacsorák, álló fogadások számára. Az elegáns és barátságos Bristol Garden maximum befogadóképessége 50 fő.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus