Rendezvény. Tréning. Konferencia.

Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Keresés
Részletekért és ajánlatért kattintson!
Varga Tanya Hotel Rendezvény helyszín

Varga Tanya Hotel

Kerekegyháza

Hotelünk lenyűgöző parkja, modern szobái és mai kornak megfelelően felszerelt konferenciatermei remek helyszínt nyújtanak bármilyen céges rendezvénynek.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Erdőspuszta Club Hotel

Debrecen

A szálloda egy vadregényes fenyőerdő közepén kínálja a legjobb szolgálatatásokat!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Petneházy Club Hotel

Budapest

Vidéki hangulat Budapest központjától mindössze 20 percre.

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!
Avalon Park és Resort & Spa Céges Rendezvényhelyszín

Avalon Park és Resort & Spa

Miskolc

A gyönyörű környezetben található Avalon Park kiváló választás konferenciák, céges és családi rendezvények zavartalan lebonyolítására. Az üzleti megbeszélésekhez három különböző méretű és befogadóképességű konferenciaterem nyújt ideális otthont.


Rendezvényed a természet közelébe vinnéd?

Ha az ember a határtalan békére, csendre és csillagok milliárdjaira vágyik, egyből egy természetközeli helyet keres, jól felszerelt és például csapatépítés céljából, vagy egy nagyobb rendezvényre, sőt akár konferenciára is ki lehet bérelni. Többek között azért, mert itt szabadon száguldanak a gondolatok és villannak be jobbnál jobb ötletek, nincs semmiféle akadály. Ha elér a „hagyjál békén” érzés, kötelező kicsit lelassulni, élvezni a természetet, a jó borokat és a kiváló ételeket, a csendet és az őszi fényeket. Ilyen helyeket gyűjtöttünk össze Magyarországon.

Segítünk Neked megtalálni a tökéletes helyszínt és segíteni a lebonyolításban. Kérj ajánlatot és dőlj hátra! Lendületes csapatunk máris küldi a legjobb opciókat, egyedi igényeidhez szabottan. A lenti listából válogathatsz, szűrésednek megfelelően a lehetséges helyszínekből.