Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák

Szirák

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
75 fő
Szobák száma:
27 db
Termek száma:
8 db
Helyszín típusa:
kastély

Megközelíthetőség

Cím
  • 3044 Szirák, Petőfi u. 26.
Távolságok nagyvárosoktól
Egertől
1.5 órára
Budapesttől
1 órára
Szolnoktól
1.5 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Díszterem 100 m2 100 fő 55 fő
Szalon 42 m2 35 fő 20 fő
Kistárgyaló 42 m2 35 fő 20 fő
Könyvtár 26 m2 20 fő 10 fő
Galéria 45 m2 40 fő 20 fő
Pinceborozó 35 m2 40 fő 25 fő
Éttermi Különterem 56 m2 40 fő 30 fő
Étterem 60 m2 80 fő 56 fő
Kastély Csárda 48 m2 30 fő 20 fő

Helyszín információk

Az 1748-ban épült egykori Teleki-Degenfeld kastély az egyik legszebb barokk kastélyok közé tartozik, Budapesttől 75 km-re, ami 1985-től három csillagos, 1998-tól pedig négy csillagos szállodaként működik 2002-től pedig a világ számos országát átfogó Forever Resorts nemzetközi üdülési láncolatának egyik gyöngyszeme.

A kastély hotel 27 db kétágyas fürdőszobás szobával és lakosztállyal rendelkezik. Szobák a kastély főépületében, szárnyépületben és a wellness központjában is foglalhatók.

Szobatípusok szerint Classic szoba (7db), Superior szoba (14db), Sonya Wellness Superior Szoba (1db), Sonya Wellness lakosztály (1d ) Deluxe Lakosztály (4db) található. Minden szoba fürdőszobával, minibárral, telefonnal, hajszárítóval, LCD televízióval, műholdas csatornákkal és vezeték nélküli internet kapcsolattal felszerelt korhű bútorokkal berendezett. A Kastély főépületi szobák alapterülete, korhű berendezése, süvegboltíves mennyezete és a teljes miliő tökéletesen felidézi a XVIII. század eleganciáját. A Kastély szárnyépületi szobák a főépület nyugati és keleti oldalán találhatók, szintén korhű berendezéssel, a főépületi szobákhoz hasonló színvonalban.

A kastély parkjában található régi fogadó három szintes épületében a közelmúltban került kialakításra a Sonya Wellness Központ, amely aktív pihenést és ellazító kényeztetést nyújt a vendégek igényei szerint.

A 2000 négyzetméternyi bambusz felhasználásával készült wellness centrumban főként a csendes-óceáni jelleg dominál az épület belső kialakításában, ehhez a stílushoz kapcsolódnak a szolgáltatások is. A stressztől kifáradt vendégek élvezhetik a különböző masszázsfajták gyönyöreit, megmártózhatnak a tejfürdőben, megtisztíthatják tüdejüket a sókabinban, majd kipihenhetik magukat a speciálisan kialakított wellness pihenőben.

A Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** nevéhez méltóan - a legideálisabb helyszíne konferenciák, tanácskozások, értekezletek, fogadások, tréningek, bálok, bemutatók, kiállítások, esküvők és egyéb üzleti- illetve magánjellegű összejövetelek lebonyolítására. A felkészült, tapasztalt kollégák, a technikai feltételek, és a minden igényhez rugalmasan igazítható szolgáltatások alapvető garanciát jelentenek.

Legyen szó egy nemzetközi konferenciáról, üzleti találkozóról, csapatépítő tréningről, exkluzív vacsoráról, esküvőről, itt a tökéletes rendezvények megvalósításán fáradoznak! A hely szelleme és atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legfontosabb szakmai események igazán betöltsék küldetésüket, hosszú távú élményt biztosítva a partnereknek, üzletfeleknek.

A számos kulturális-, sport- és szabadidős program, a nyugodt természeti környezet és az egyedülálló vendégszeretet garantálják a rendezvények sikerességét. A rugalmas konferenciaszervező csapat és a szálloda professzionális szolgáltatásai felejthetetlen élménnyé teszik a rendezvényeket. A konferencia termek: Díszterem, Szalon, Kistárgyaló, Könyvtár, Galéria, Pinceborozó, Éttermi különterem, Étterem , Kastély Csárda.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • természet közeli
  • kertkapcsolatos
  • csendes
  • wellness részleg