Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Sziluett Borhotel Farkasmály

Gyöngyös

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
60 fő
Szobák száma:
18 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 3200 Gyöngyös, 3200 Gyöngyös-Farkasmály Pincesor
Távolságok nagyvárosoktól
Egertől
1 órára
Budapesttől
1 órára
Szolnoktól
1.5 órára

Helyszín információk

A teljesen szeparált helyiségek és a technikai felszereltség a záloga a sikeres meetingek szervezésének, ahol kedvezményes ajánlatú büféasztalok teszik zökkenőmentessé munkájukat.

Látogasson el céges partnereivel, kóstoltassa őket a széles mátrai borkínálattal, melyhez válasszanak az életlapról a hagyományokat őrző és a modern kor vívmányait ötvöző ételek közül. 

A Mátra lábánál lévő történelmi pincesorra, Farkasmályba hívjuk Önt. Farkasmály, amely az ország keleti részén található Budapesttől 80 km-re, ahol az első pincéket a 18. század végén vájták a Sárhegy megkövesedett vulkanikus kőzetébe. 

Szobák
A 17 szoba négycsillagos szállodai kategóriába tartozik és alapterületük is ennek felel meg. A különböző szobatípusok között megtalálható egybenyíló (mind két oldalon zárható, hangszigetelt ajtók) és apartman jellegű, különálló légtérekkel rendelkező lehetőségek. 1, 2, 3 és 4 ágyas elrendezésben összesen 56 fő részére kínálnak szálláslehetőséget.
Szobafelszereltség: fürdőszoba hajszárítóval, LCD televízió (kábelcsatornákkal), 24 órás portaszolgálat, korlátlan és ingyenes WIFI internet, ingyenes parkolási lehetőség, széf, minibár.

Étterem
A 100 fő befogadására alkalmas légkondicionált étterem és a hozzá tartozó teraszhelyiség további 30 fő ültetésével palóc és mátrai szájízek főként vad ételkülönlegességeivel csábít. A szakácsok nemcsak a magyar, hanem az angol és az olasz ízek specialistái is. Ennek megfelelően utánozhatatlanul eredeti a tárkonyos szarvas vadragu leves vagy a juhtúrós sztrapacska, de a médium beef steak vagy a panna cotta sem okoz majd csalódást a kóstolóknak. 

Konferenciaterem
A különterem 72 m2 alapterületű, amit a meetingek, work shopok igényeinek megfelelően minden technikai eszközzel és komforttal felszereltek: wifi internet, projektor vetítővászonnal, hangosítás vezeték nélküli mikrofonokkal, flip chart, légkondicionáló, többféle elrendezési lehetőség, saját dohányzó terasz.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • természet közeli
  • családias
  • elzárt
  • csendes
  • kis létszámú
  • borrégió közeli