Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel

Kóspallag

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
140 fő
Szálláshely kapacitás:
148 fő
Szobák száma:
60 db
Termek száma:
5 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Kóspallag, 2625 Kóspallag-Nagyirtáspuszta
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Tatabányától
1.5 órára
Egertől
2 órára
Székesfehérvártól
2 órára

1. variáció:
Budapest-Vác (az adott útszakasz végig ki van táblázva).
Vácot elhagyva térjenek rá a 12-es útra, majd ezen a Duna mellett vezető úton érintik Verőcét, Kismarost.
Kismarost elhagyva 1-2 km elteltével tábla jelzi, hogy az Erdei Hotel**** még 17 km-re van.
Itt a 12-es útról elkanyarodnak jobbra (vasúti híd alatt át) és a továbbiakban erről az útról nem térnek le. Kóspallagon tábla jelzi, hogy már csak 6 km a célállomás.

2. variáció:
Budapest-M3-as bevezető szakasz, el kell kanyarodni Hont, Vác irányába a M2-es úton. Ezen az úton kell menni egészen a 46-os km-ig (szobi leágazó). 12-es úton Verőce majd Kismarost elhagyva 1-2 km elteltével tábla jelzi, hogy az Erdei Hotel**** még 17 km.
Itt a 12-es útról elkanyarodnak jobbra (vasúti híd alatt át) és a továbbiakban erről az útról nem térnek le. Kóspallagon tábla jelzi, hogy már csak 6 km a célállomás.

Vonattal:
Közvetlen vonatok közlekednek Budapestről, a Nyugati pályaudvarról Kismarosra, buszra való átszállás után Kóspallagon kell leszállni ahonnan a Hotel (térítés ellenében) örömmel transzfert szervez (16:00-ig).

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Hematit 45 m2 20 fő 18 fő 20 fő
Apatit 45 m2 - - 20 fő
Zafir 170 m2 140 fő 120 fő 80 fő
Anatáz 40 m2 20 fő 20 fő 20 fő
Andezit 60 m2 30 fő 30 fő 30 fő

Helyszín információk

A Szent Orbán Erdei Hotel, amely Európában egyedülálló **** farönk szálloda, Budapesttől 70 km-re, a Börzsöny szívében, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található. Azon vendégek számára, akik a természet szépségeinek élvezete mellett gondtalanul és aktívan szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait, kiváló választás a szálloda.

A 4 csillagos hotel 60 szobával várja a pihenni és túrázni vágyókat. A szobák két különböző hangulatú épületszárnyban találhatók: a különleges megjelenésű és illatú farönképületben és a légkondicionált kőépületben.

A hotel ideális rendezvény és konferencia helyszín, hiszen a Börzsöny szívében, a külvilágtól elzárva zavartalanul tarthatók meg a különböző programok.

Mérettől és felszereltségtől függően 5 különböző terem között választhatnak a programgazdák. A szokásos rendezvényszervezési feladatokon kívül vállalják fél vagy egész napos csapatépítő játékok, speciális erdei szabadidős programok biztosítását. Az 5 konferenciatermen kívül a 200 fő befogadására képes étterem is ideális megoldás különböző rendezvényeknek (esküvők, születésnapi partyk, ünnepségek, tanfolyamok és konferenciák) megtartására.


Helyszín jellemzői

  • természet közeli
  • erdő
  • családias
  • elzárt
  • csendes
  • wellness részleg