Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Szent János Hotel

Szeged

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
160 fő
Szálláshely kapacitás:
70 fő
Szobák száma:
21 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 6722 Szeged, Gutenberg utca 12.
Távolságok nagyvárosoktól
Szegedtől
0 órára
Budapesttől
2 órára
Szekszárdtól
2 órára
Kecskeméttől
1 órára

Az M5, majd M43 autópályán a Szeged-Észak lehajtónál belváros felé egyenesen végig a Budapesti és a Dorozsmai úton, majd a Kossuth Lajos sugárúton. A sugárútról jobbra a Párizsi körútra, majd balra a Gutenberg utcára.

Helyszín információk

A szálloda különösen a jó elhelyezkedése miatt kiváló az átutazók számára: 5 perc kényelmes sétára (300 m) helyezkedik el az Europa Nostra – díjas nyüzsgő városközponttól, ahonnan alig pár száz méterre található a Dóm-tér és a Tisza-part. Ezen kívül Szeged belvárosának összes fontosabb látnivalója gyalogosan is kényelmes közelségben található, így nem kell újabbnál újabb parkolóhelyek keresgélésével töltenie az idejét.

A hotelben egy gyönyörű étterem található. A Taj Mahal étterem specialitása az eredeti indiai konyha, de természetesen magyaros és nemzetközi ételekkel is várják Önt. A kulináris élmények mellett egyéb kikapcsolódási lehetőségek szervezésében is partnerek.

Kikapcsolódását és regenerálódását wellness részleg (finn, infraszaunák, sógenerátoros sószoba, szolárium, masszázs) és fitneszterem biztosítja.

A szálloda modern rendezvényteremmel is rendelkezik, amely 160 főig kényelmesen biztosít kiváló helyszínt konferenciák, tréningek, rendezvények, esküvők és ballagások részére. A teljes körű kényelmet és első osztályú szolgáltatásokat ajánlják minden pihenni vágyó vendégüknek, baráti társaságoknak, családoknak, nászutasoknak, és ideális környezetet kínálnak üzletembereknek, konferencián résztvevők számára.


Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • kis létszámú
  • wellness részleg
  • borrégió közeli