Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Szent Gellért Hotel

Székesfehérvár

Nyugat-Dunántúl, Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
93 fő
Szobák száma:
39 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 8000 Székesfehérvár, Mátyás király körút 1.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Veszprémtől
1 órára
Tatabányától
1 órára
Székesfehérvártól
0 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Plenáris Terem 103 m2 80 fő 42 fő 28 fő
Szekció Terem 27 m2 25 fő 12 fő 10 fő

Helyszín információk

A Szent Gellért Hotel a kiemelkedő szépségű történelmi belvárosban helyezkedik el. Központi, mégis csendes és platánokkal tarkított kertvárosias elhelyezkedése révén, a szálloda egyaránt ideális otthonául szolgál a pihenni vágyók valamint az aktív és kulturális élményeket keresők számára.

Az összesen 39 szobaegység között megtalálhatók a standard egy- és kétágyas szobák, a családi lakosztályok, valamint a prémium kategóriás egységek. A mozgássérült vendégek számára is megközelíthető szobákban a fizikai fogyatékossággal élők is otthon érezhetik magukat.

Az étteremben minden nap gazdag svédasztalos büféreggelivel várják a vendégeket, ugyanakkor igény szerint ebéddel és vacsorával is szolgálnak. A kiváló szakácsok révén valódi gasztronómiai élményt nyújtanak.

A Szent Gellért Kézműves Sörözőben kézműves sörökkel, minőségi borokkal, Agárdi pálinkákkal, üdítők széles választékával, napi menü kínálattal és speciális meleg szendvicseinkkel várják a kedves vendégeket.

A Semiramis Kávézóban igazi kávékülönlegességekkel szolgálnak.

A konferencia termek a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására alkalmasak.

A Körpanorámás Wellness Tetőteraszon kialakított finn- és infra szaunák az év egészében működnek. A tavasztól őszig terjedő időszakban pedig a napozóágyak a napfürdőzést segítik. A Körpanorámás Wellness Terasz egy igazi kuriózum a történelmi belváros tetején. A wellness szolgáltatások igénybevételéhez fürdőköpeny a szálloda recepcióján igényelhető.


Helyszín jellemzői

  • családias