Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Szent Gellért Fórum

Szeged

Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
1000 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
3 db

Kiemelt szolgáltatások

A Dél-Alföldön egyedülálló, korszerű, a XXI. századi követelményeknek megfelelő kulturális, szabadidős és sportközpont.
A Dél-Alföldön egyedülálló, korszerű, a XXI. századi követelményeknek megfelelő kulturális, szabadidős és sportközpont.

Kizárólagos catering partnerünk a Katedrális étterem
Kizárólagos catering partnerünk a Katedrális étterem

Választható exták: Stadion pályavilágítás, Perimeter LED Display
Választható exták: Stadion pályavilágítás, Perimeter LED Display

Megközelíthetőség

Cím
  • Szeged, 6728, Dorozsmai út 2-4.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2 órára
Kecskeméttől
1 órára
Békéscsabától
1.5 órára
Szekszárdtól
2 órára

A létesítménytől pár száz méterre található busz-, illetve villamosmegálló is.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Stadion lelátó 0 m2 8080 fő 8080 fő -
VIP Lounge 447 m2 400 fő 220 fő 200 fő
Konferenciaterem 270 m2 250 fő 250 fő 180 fő
SkyBox tárgyalók 21 m2 12 fő 12 fő -
Rendezvénycsarnok nagy terem 1445 m2 1000 fő 1000 fő 600 fő
Rendezvénycsarnok nagy terem lelátó 0 m2 462 fő 462 fő -

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín:
A Dél-Alföldön egyedülálló, korszerű, a XXI. századi követelményeknek megfelelő kulturális, szabadidős és sportközpont méltó helyszínéül szolgál különböző rendezvények lebonyolításához. A létesítmény szabadtéri területeinek kihasználásával kiváló helyszínt tudunk biztosítani különböző tematikájú céges rendezvények szervezéséhez. A szabadidő minőségi eltöltésére különböző sportpályák és közösségi terek találhatóak a területen, ahol a felnőttek és a gyermekek egyaránt találnak maguknak tartalmas elfoglaltságot. A hiánypótló, multifunkcionális fedett csarnok kiválóan alkalmas nagy létszámú fedett kulturális és sportesemények megrendezésére.Rendezvénytermek:
VIP Lounge: A stadion első emeletén található VIP konferenciaterem magában is tekintélyt parancsoló. Lenyűgöző látványt biztosít a két hosszú oldali üvegfalaival és magas oszlopaival. A terem jövőbe mutató koncepciója, teljesen letisztult formavilágú helyszín, mely akár 400 fő befogadására is alkalmas. A teremhez közvetlenül kapcsolódó teraszról lenyűgöző panoráma nyílik a stadion lelátóival övezett kivilágított pályára.

Konferenciaterem: A stadion legfelső szintjén találjuk a konferenciatermet, amely akár 4 különálló részre szekcionálható, ezzel segítve a legoptimálisabb térkihasználást. A terem belső hosszanti oldalát szintén üveg borítja, így az előző teremhez hasonlóan, pazar kilátás tárul elénk a stadion küzdőterére. Ideális helyszín lehet üzleti konferenciák lebonyolítására.

Rendezvénycsarnok: A hiánypótló, multifunkcionális fedett csarnok kiválóan alkalmas nagy létszámú fedett kulturális és sportesemények megrendezésére. A csarnok 3 részre osztható mobil térelválasztókkal, melyek segítségével keresztben 1-1 kosárlabdapálya méretű területet kapunk. A terem monumentális méreteinek köszönhetően lehetőség van akár 1000 fős ültetett, vagy 1300 fős állófogadás megrendezésére is.


Étterem: Kizárólagos catering partnerünk a Katedrális Étterem.


Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez:
Edzőpályák: A stadion épületének közvetlen szomszédságában három darab fűtött hibrid füves pálya található, melyek akár feloszthatók további kispályákra, így nagyobb kihasználtsággal tudnak meccseket rendezni rajta.

Amfiteátrum: 264 db ülőhellyel rendelkező szabadtéri lelátó, mely kiválóan alkalmas előadások, kulturális események, eligazítások befogadására.

Teniszpályák: Három darab salakos teniszpálya várja a teniszt kedvelő gyermekeket és felnőtteket.

Rekortánpálya: A műanyag borítású terepen keresztben 2 streetball pálya található. Ezen felül kézilabda, grundfoci és kültéri röplabda mérkőzések megtartására is alkalmas.

Futópálya: A sportnapra érkező vendégek bemelegítéséről, testi felkészüléséről a háromsávos, 100 méteres futópálya gondoskodik, amely tökéletes a sprintek gyakorlására is.

Kültéri kondicionáló park és gyermekjátszótér: A Szent Gellért Fórum igyekszik minden korosztály igényére felkészülni. A kisgyermekeknek és a kültéri kondi szerelmeseinek, egy-egy különálló parkkal szolgálunk.


Parkolási lehetőség: 240 + 71 db személyautó, 4 + 4 db busz


Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • exkluzív
  • családias
  • modern
  • szabadtéri
  • csendes
  • sportos