Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Szellő Lovastanya

Domonyvölgy

Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
140 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
3 db
Teljes terület:
180 m2
Helyszín típusa:
panzió

Megközelíthetőség

Cím
 • Domonyvölgy, Akác u.191.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Vendéglő 50 m2 40 fő 32 fő 40 fő
Kisterem 80 m2 60 fő 64 fő 60 fő
Nagyterem 180 m2 140 fő 120 fő 140 fő

Helyszín információk

Nagy örömünkre szolgál bemutatni a Szellő Lovas Tanyát! A tanya Domonyvölgyben, Budapesttől 35, Gödöllőtől 4 km-re az M3 autópályától és a 3-as főúttól pár percre, erdők, tavak ölelésében helyezkedik el. A 4.5 hektáros területen fekvő lovastanya egész évben nyugodt és csendes pihenést, kikapcsolódást biztosít minden vendége számára. Festői környezetben kirándulni, a szomszédos tavak valamelyikén pedig horgászni lehet. 

A vidék hangulata, a természet nyugalma, megannyi izgalmat rejt magában. Vállaljuk családi rendezvények, céges reggelik, cèges vacsorák, családi napok, csapatépítő tréningek, esküvők teljeskörű lebonyítását.

Céges rendezvény
Kistermünkben 60 főt, nagytermünkben akár 160 főt is tudunk fogadni. Házias ízekkel, finom italokkal látjuk el az ide érkezőket. Gyereknek és felnőttnek egyaránt rengeteg programlehetőséget kínálunk.

Csapatépítő tréning
A csapatépítés egy önfeledt szórakozást, kikapcsolódást nyújt munkatársainak, alkalmazottainak és összekovácsolja, közelebb hozza őket, hogy a munkahelyen újult erővel egymást és cégüket segítsék sikereik elérésében.

Gyerekeknek ugrálóvárak, trambulin, gyermekjátszótér, kisállat simogató, pónilovaglás, arcfestés, kézműves foglalkozás szerepel a programokban. Ebédre pedig búbos kemencében készült pizzát falatozhatnak egy pohár üdítővel leöblítve.

De a felnőttekről sem feledkezünk meg! 15 személyes pusztakocsin megmutatjuk a gyönyörű környéket, ágyaspálinkával kínáljuk, hogy megjöjjön az étvágy ... ebédre egy finom bográboraiból vagy kenyérlángos a kemencéből, csapolt házi sör vagy a Szellő Tanya boraiból kóstolhat a kedves vendég. És ez még nem minden! Focimeccs a gyönyörű füvön, csocsóbajnokság,bilárd vagy darts verseny teheti felejthetetlenné ezt a napot! A tanya területén 36 főnek tudunk szobával szolgálni.

Panzió
Szobáink kényelmes ágyakkal, zuhanyzóval, vezeték nélküli internet lehetőséggel várják kedves vendégeinket. Egyes szobáink tv-vel, klímával és italhűtővel felszereltek. Nyári időszakban medence is van a hűsölőknek, ám ha valakinek kedve támad igény szerint infra szauna es egy jakuzzi is varja a pihenni vágyókat.


Helyszín jellemzői

 • kötetlen, laza
 • bográcsozós
 • természet közeli
 • erdő
 • kertkapcsolatos
 • grillezős
 • családias
 • elzárt
 • szabadtéri
 • csendes

Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Lázár Lovaspark

Domonyvölgy

A Gödöllői-dombság festői természeti környezetében található program- és rendezvényhelyszín. Kiválóan alkalmas bármilyen céges eseményre, esküvőkre, kirándulásokra.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Biczó Csárda és Lovaspanzió

Fülöpszállás

Rendezvények bármely típusának nyújt tökéletes helyszínt.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Idilli Pihenőpark Lovastanya és Panzió

Felsőlajos

A szálláshely és rendezvényterem erdőkkel és lovas legelőkkel körülölelt zöld területen helyezkedik el a csendes birtokon.