Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak
sup

Szilvásvárad

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
130 fő
Szálláshely kapacitás:
145 fő
Szobák száma:
45 db
Termek száma:
4 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 3348 Szilvásvárad, Park utca 25/a.
Távolságok nagyvárosoktól
Egertől
0.5 órára
Miskolctól
1 órára
Budapesttől
2 órára
Nyíregyházától
2 órára

Autóval: Budapesttől 150 km. Az M3-as autópályán Eger városáig, majd Egerben a 25-ös számú útvonal vezet ki a Szilvásváradi útra

Autóbusszal: közvetlen buszjárat a Népligetből Budapesttől Szilvásváradig, vagy átszállással Eger városán keresztül.

Vonattal: a Keleti ill. Nyugati pályaudvartól Eger városáig, majd átszállással Szilvásváradra.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Konferencia I. 78 m2
Konferencia II. 39 m2
Konferencia I-II. 117 m2
Meeting 32 m2
Meeting II. 32 m2
Tárgyaló Terem 36 m2
Relax Terem 90 m2

Helyszín információk

A szálloda épületében 2 ágyas szobák, családi szobák és egy VIP apartman került kialakításra. A szálloda egész területe nemdohányzó. A szálloda első emeletén egy szoba, az apartmanházak közül szintén egy várja kedves mozgássérült vendégeit.

A szilvásváradi szálloda megfelelő helyet biztosít kis és nagy létszámú rendezvények, konferenciák, csapatépítő tréningek lebonyolítására.

A konferenciatermek, melyből az egyik szétnyitható és a szekciótermek, a legmodernebb technikával vannak felszerelve a rendezvény sikerességének érdekében. A Relax Park rendezvényterasza ideális helyszín lehet egy közös kemencés ebéd vagy vacsora megrendezésére, magával ragadó kilátással Szilvásváradra.

A hotel megfelelő helyszín 10-130 fő közötti létszámú konferenciák, tréningek, meetingek, termékbemutatók, rendezvények, bálok vagy családi rendezvények megrendezéséhez.

A Bükki Nemzeti Park, a gyönyörű természeti környezet kitűnő helyszínt biztosít az outdoor tréningek lebonyolításához, de az indoor meetingek színesítésére is kiváló lehetőségeket biztosítanak a programok. A nagyszerű adottságokon kívül a tréningekhez illeszkedően épített kalandelemek és a felkészült szakemberek irányítása teszik teljessé a kínálatot. Nem szabad figyelmen kívül hagynunk azt sem, hogy a falu lovaskultúrájához illeszkedő lovas és fogathajtó elemekkel tudják egyedivé tenni tréningcsomagokat.