Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

SYMBOL Budapest

Budapest

Maximum kapacitás:
150 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
7 db

Megközelíthetőség

Cím
  • 1036 Budapest, Bécsi út 56.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Zalaegerszegtől
2.5 órára
Győrtől
1.5 órára

Helyszín információk

Több, egymástól független, különböző hangulatú és méretű, de azonos színvonalú helyszín szavatolja zártkörű vagy nyílt események profi megvalósítását.

A ház épp úgy alkalmas kis létszámú 10-50 fős szakmai megbeszélés, találkozó vagy tréning lebonyolítására, mint egy 150 fős konferencia vagy fogadások megrendezésére.

A Symbolban minden feltétel adott egy sikeres üzleti esemény kivitelezéséhez. A helyszín biztosításán túl számos szolgáltatással támogatják rendezvényét. A tapasztalt rendezvényszervezők készek megvalósítani üzleti események, teljes lebonyolítását a tervezés szakaszától a kivitelezésig, gondot fordítva minden részfeladatra. Az éttermek, - az Italian Fusion Restaurant, a Puskás Pancho Sport Pub és a 220 Éves Pinceétterem - különböző ízvilágú, mesteri fogásokat vonultatnak fel, legyen szó ültetett vagy állófogadásról a konferenciát követően.

Mód van olyan egyedi igények figyelembevételére is, mint a fények beállításai vagy bútorzat kiválasztása. Minden helyszín kiemelten magas technikai háttérrel rendelkezik, szükség esetén technikus segíti a háttérmunkát. A vendégek számára ingyenes parkolást biztosítanak a közeli Új Udvar Bevásárlóközpont parkolóházában.