Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

SunGarden Wellness & Conference Hotel
sup

Siófok

Balaton
Maximum kapacitás:
250 fő
Szálláshely kapacitás:
140 fő
Szobák száma:
60 db
Termek száma:
5 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
 • Siófok, 8600, Batthyány utca 24.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Székesfehérvártól
0.5 órára
Veszprémtől
1 órára
Szekszárdtól
1.5 órára

• Vonattal és autóbusszal: A Hotel SunGarden közvetlen közelében található a vasútállomás és a buszpályaudvar, amelyek a nem autóval érkező pihenni vágyók számára nagy előnyt jelentenek. A siófoki vasútállomástól és a buszpályaudvartól mintegy 50 m-re, a vasúti aluljárón keresztül 2-3 perces sétára, az üdülőövezetben található a szálloda.

• Személygépkocsival, M7-es autópálya Budapest vagy Letenye felől: Az M7-esen Budapest felől érkezve Siófok Centrumnál kell elhagyni az autópályát. A kijárat után a körforgalmat a Centrum irányába kell elhagyni, végig egyenesen a Vak Bottyán utcán (négysávos út) a 65-ös és a régi 7-es főút, a Fő utca találkozásáig. Ott jobbra kanyarodva mintegy 300m után balra átkelve a vasúti átjárón a 2. utca jobbra a Batthyány utca. A szálloda a 24. szám alatt található. A személygépkocsival érkezők számára igényesen kialakított, sorompóval ellátott, zárt parkolót biztosítunk.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Balaton 262 m2 250 fő 150 fő 110 fő 60 fő
Levendula 80 m2 70 fő 50 fő 40 fő 35 fő
Business Center 30 m2 30 fő - - 15 fő
Babér 50 m2 40 fő 48 fő 40 fő 40 fő
Kamilla 36 m2 30 fő 32 fő 32 fő 30 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín

Önnek még csupán álom, számunkra pedig már maga a valóság

Munka vagy pihenés? Az örök dilemma. Van egy jó hírünk az Ön számára! Nálunk nem kell választania. Kösse össze a munkát egy kis Sungarden kikapcsolódással! Akár munka után, esetleg munka helyett lazítana, nálunk bátran megteheti. Hozza el hozzánk rendezvényét, legyen az céges esemény, karácsonyi parti, tréning esetleg üzleti találkozó. Szállodánk nem csupán igényes kialakítású, páratlanul felszerelt termeivel járul hozzá rendezvénye sikeréhez, hanem elegáns éttermével, kitűnő elhelyezkedésével, pazar szobáival, valamint minden igényt kielégítő wellness szolgáltatásaival is emeli az Ön eseményének színvonalát. Felkészült, tapasztalt kollégáink segítségével, a technikai feltételekkel, és a minden igényhez rugalmasan igazítható lehetőségeinkkel igyekszünk a lehető legtöbb feladatot levenni a válláról, így Önnek nem marad más, mint az összejövetel után begyűjteni vendégei őszinte elismerését.

Rendezvények, konferenciák lebonyolítását szakképzett csapatunk segíti, amihez igényes termekkel, különleges gasztronómiával szolgálunk. A szálloda első emeletén található, 262 négyzetméter alapterületű, modern, 180 - 250 fő befogadására alkalmas, klimatizált Balaton nagytermünk különböző konferenciák, fogadások, bálok, kiállítások, termékbemutatók, esküvők megtartására egyaránt alkalmas. Belmagassága lehetőséget nyújt bármilyen dekoráció vagy díszlet elhelyezésére. Igény esetén a teremben a kávészünetek és az étkezések lebonyolítása is megoldható. A SunGarden 2 szekcióterme 30 - 70 fő befogadására alkalmas (30 – 80 m2), igény szerint alakíthatók, berendezhetők, amelyek mindegyike légkondicionált, természetes fénnyel megvilágított, de sötétíthető is. Megújult WiFi hálózatunk immáron a szálloda egész területén (termek, hall, szobák, terasz) tökéletes internet elérést biztosít.


Technikai felszereltség


Dobogó/ színpad, pulpitus, beépített hangosítás, diaprojector, diavetítő, videó, cd-lejátszó, asztali– és cordless mikrofonok, PC projector, írásvetítő, plazma TV, vetítővászon, flipchart, irodatechnika (ADSL, fénymásolási lehetőség, Fax, Internet, PC).Rendezvénytermek


• Modern 180 - 250 fő befogadására is alkalmas, klimatizált Balaton nagytermünk különböző konferenciák, fogadások, bálok, kiállítások, termékbemutatók, esküvők megtartására egyaránt alkalmas. Igény esetén a teremben a kávészünetek és az étkezések lebonyolítása is megoldható.

• A SunGarden szekciótermei 30 - 80 fő befogadására alkalmasak, igény szerint alakíthatóak, berendezhetők.

• Business centerünk 2-14 fős tárgyalások, meetingek elsőszámú székhelye.

• Liliom éttermünk 100 fős bankett megrendezésére alkalmas, külön teremmel is rendelkezik.

• Rendezvényteraszunk a kültéri csapatépítő programokra kínál megfelelő helyszínt.Étterem


Éttermünk magyaros és nemzetközi gasztronómiai étel- és italkülönlegességekkel, a környékre, régióra jellemző ízekkel, egészen a korszerű táplálkozás jegyében készített ételekkel várja vendégeit. Reggelente büféasztalos reggelivel, esténként bőséges büfévacsorával készül Liliom éttermünk, ebédidőben pedig a’la carte étlapról rendelhetnek vendégeink.Parkolási lehetőség


A helyszínen zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére.


Helyszín jellemzői

 • kötetlen, laza
 • bográcsozós
 • természet közeli
 • elegáns
 • exkluzív
 • kertkapcsolatos
 • grillezős
 • autópálya közeli
 • modern
 • kis létszámú
 • vízpart
 • wellness részleg

Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Mala Garden

Siófok

Üzleti ebéd, céges vacsora, csapatépítő tréning, szülinapi és más egyéb rendezvény - egy kicsit másként: Mala Garden Siófok.

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Yacht Wellness & Business

Siófok

A Hotel Yacht Wellness & Business konferenciaközpontjának egyedülálló eleme a körpanorámás konferenciaterem.

Népszerű
Részletekért és ajánlatért kattintson!

Residence Balaton****superior Conference & Wellness Hotel

Siófok

Otthont adunk konferenciájának! Különleges helyszín egyedi szolgáltatások és lehetőségek várják Siófokon!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Prémium Hotel Panoráma

Siófok

A siófoki Prémium Hotel Panoráma**** az Aranyparton, a városközponttól néhány percnyi sétatávolságra, közvetlenül a Balaton partján található.