Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Star City Hotel

Budapest

Maximum kapacitás:
60 fő
Szálláshely kapacitás:
112 fő
Szobák száma:
48 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, István u. 14.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Veszprémtől
1.5 órára
Debrecentől
2.5 órára

Autóval
Ha Bécs felől illetve nyugati irányból érkezik, a legegyszerűbb az M1-es autópályán megközelíteni Budapestet, majd haladjon végig a Hegyalja úton az Erzsébet híd felé. A hídon átkelve a Pesti oldalon egyenesen haladjon 2 km-t (6 közlekedési lámpa) egészen a Keleti pályaudvar hatalmas homlokzatáig.

Itt már valóban nagyon közel jár! Az egyirányú útrendszer miatt a Keleti pályaudvar homlokzatával szemben soroljon a belső sávba, majd haladjon vissza a nyugati irányba 100 métert. Ezt követően a nagy felüljáró előtt forduljon be jobbra a Rottenbiller utcába. A Rottenbiller utcán haladva a harmadik utca jobb kéz felől az István utca melyen befordulva további 1 km (2 sarok) megtétele után megérkezett a Star Hotelbe, ami a 14-es szám alatt az utca bal oldalán található. Rövid idejű megállás lehetséges a Hotel bejáratánál.

Helyszín információk

A Star City Hotel 48 nemdohányzó szobával áll vendégei rendelkezésére. A szálloda teljes területén ingyenesen igénybe vehető WIFI Internet hozzáférés biztosított. A szobatípusok között megtalálhatóak az egyágyas, kétágyas (franciaággyal vagy két különággyal), háromágyas illetve négyágyas/családi szobák egyaránt. Az összenyitható szobák kiváló tartózkodást nyújtanak családok vagy baráti társaságok számára.

A szobák egy része a szálloda belső udvarára néz, másik része pedig egy mellékutcára.

A természetes- és mesterséges fénnyel egyaránt megvilágított 76 m2-es konferenciaterem ideális helyszínt biztosít konferenciák, üzleti megbeszélések, képzések valamint céges oktatások lebonyolítására egyaránt.

Technikai felszereltség: projektor, vetítő vászon, flipchart, vezeték nélküli internet, légkondicionálás.


Helyszín jellemzői

  • autópálya közeli