Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Sport Hotel Kecskemét

Kecskemét

Budapest vonzáskörzete, Dél-Alföld
Maximum kapacitás:
60 fő
Szálláshely kapacitás:
100 fő
Szobák száma:
37 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 6000 Kecskemét, Izsáki út 15.
Távolságok nagyvárosoktól
Kecskeméttől
0 órára
Budapesttől
1 órára
Szolnoktól
1 órára

Helyszín információk

A szálloda Kecskeméten, frekventált helyen, található.

21 darab kétágyas és 3 darab franciaágyas pótágyazható szobával, valamint 6db 3-4 személyes apartmannal és 7 db többszemélyes lakosztállyal rendelkezik. Az apartmanok és lakosztályok 2011 elején kerültek átadásra. A szobákhoz fürdőszoba (zuhanyzó/fürdőkád, toilet), tv, telefon, légkondicionáló és ingyenes wifi csatlakozási lehetőség tartozik. A szálloda szobái a csendes belső udvarra néznek, ezáltal is kellemes kikapcsolódást biztosítva.

A hotel vállalja konferenciák, tanfolyam, továbbképzések, fogadások, esküvők, családi és céges rendezvények szervezését és lebonyolítását, melyeket minden esetben a megrendelő igényeihez igazítanak. Az étterem, a konferenciaterem és az üvegterasz, melyek mindegyike klimatizált, tökéletes helyszíne lehet különböző rendezvények megrendezésére.

A szálloda szolgáltatásai: 24 órás recepciós szolgálat és drink bár, étterem, svédasztalos reggeli, félpanzió, 75 fős üvegterasz, 60 fős konferencia terem, internet kapcsolat a szobákban, kábeltévé, saját udvari parkoló.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • autópálya közeli