Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín
Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín

Spirit Hotel Thermal Spa rendezvényhelyszín
sup

Sárvár

Észak-Dunántúl
Maximum kapacitás:
500 fő
Szálláshely kapacitás:
534 fő
Szobák száma:
271 db
Termek száma:
5 db

Kiemelt szolgáltatások

Minden igényt kielégítő gasztronómia
Minden igényt kielégítő gasztronómia
Smart kávészünetek, szervírozott és büfé étkezések, gálavacsora, egyedi igények figyelembevételével

Sokszínű konferencián kívüli programok
Sokszínű konferencián kívüli programok
Hatalmas SPA részleg (22 medence, 9 szauna), különleges étel- és italkóstolók, csapatépítő programok sokasága

Akár kizárólagos használattal
Akár kizárólagos használattal
Éjszakai bár bowlinggal, biliárddal, Hamam török fürdő, nyitva tartási időn kívül a SPA részleg használata

Megközelíthetőség

Cím
  • 9600 Sárvár, Vadkert krt. 5.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Szombathelytől
0.5 órára
Zalaegerszegtől
1 órára
Soprontól
1 órára

Budapest felől: M1 autópálya használata Győrig, onnan az M85, majd az M86 autóautón a 105 lehajtóig, utána a 84-es főúton haladva érheti el legkönnyebben a szállodát.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Spirit 68 m2 50 fő 40 fő 40 fő 40 fő
Föld 68 m2 50 fő 40 fő 40 fő 40 fő
Levegő 68 m2 50 fő 40 fő 40 fő 40 fő
Foyer 139 m2 - - - -
Víz 130 m2 110 fő 90 fő 100 fő 100 fő
Tűz 127 m2 110 fő 90 fő 100 fő 100 fő
Mind összenyitva 600 m2 500 fő 300 fő 400 fő -

Helyszín információk

A páratlan európai szálloda 271 elegáns, egyedileg berendezett szobával, illetve lakosztállyal várja vendégeit. Minden szobához erkély vagy terasz, és internet hozzáférés tartozik, melyet a szobaár magában foglal. Ezen felül az egyes szobatípusokban a vendégek kényelmét szolgálja a keleties stílusvilágot idéző körágy, a fantáziasarok, illetve a pezsgőfürdő.

A Spirit Hotel rendkívül széleskörű alapszolgáltatásainak gerincét a 10.000 m2 alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg biztosítja 22 medencével, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik.

A szálloda saját termálkúttal, „Spirit gyógyvízzel” rendelkezik, mely minden termálvizes medencében megtalálható. Ezeket nap, mint nap újratöltik, gondoskodva az állandó, friss „Spirit vízről”. A luxuskivitelű Hamam sajátos alkalmazásai biztosítják, hogy első osztályú, képzett masszőrök kényeztessék Önt.

A sportolni vágyó vendégek számára a szálloda a legmodernebb kardió- és fitneszgépekkel felszerelt edzőtermet, bowlingpályát, squashpályát és két teniszpályát kínál, valamint a környéken lehetőség van nordic walkingra, kerékpározásra és lovaglásra.

Az Ön rendezvényének kényelmét a különféleképpen átalakítható 600 m²-es rendezvényközpont biztosítja, amely 6 elkülöníthető helyiségből áll, neveiket az öt őselemről kapták.

A konferenciaközpont 5 hangszigetelt teremrészre – Tűz, Víz, Levegő, Föld és Spirit – és Előtér részre választható szét. A szekciótermek egymással szabadon, több variációban összenyithatók. Az összes teremmel és az előtérrel összenyitva a szálloda alkalmas akár 400 fős gálavacsora megrendezésére.

A rendezvényterasz egyedi helyszínt nyújt a kávészünetekhez, melynek során a résztvevők élvezhetik a környék kristálytiszta levegőjét.