Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

SiLverKart Budapest Gokart és Rendezvény Központ

Budapest

Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • 1108 Budapest, Kozma utca 3.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Debrecentől
2 órára
Veszprémtől
1.5 órára

Helyszín információk

Elsőrangú helyszín

A SiLverKart 2007-ben épült zöld beruházásként a X. kerületben, a Kozma utca 3. szám alatt. A kivitelezés során nem sajnálták a befektetett energiát, hogy egy olyan épületet alakítsanak ki, ami külsőre-belsőre nagyon mutatós és esztétikus. Minden négyzetméter igényesen kialakított, ízléses kivitelezéssel és berendezésekkel. A kiépített parkolóban ingyenes parkolást biztosítanak Önnek és Vendégeinek. A folyamatos karbantartásnak és újításnak köszönhetően a csarnok még szebb, mint újkorában. Fontosnak tartják, hogy a látogatók nívós környezetben szórakozhassanak, egy olyan gokart- és rendezvényközpontban, ami kifejezetten nekik épült. A földszinten található a recepció és a fedett-fűtött gokart pálya, az emeleten az étterem rész a játékokkal (bowling, csocsó, darts, biliárd) és a konferencia teremmel. Az egész csarnok fedett, így itt biztosan nem teszi ki barátait vagy céges találkozóját az időjárás viszontagságainak.

Kimagasló gokart pálya

A földszinten a recepciótól egy hangszigetelt üvegfal választja el a 2500 négyzetméteres fűtött-fedett gokart pályát, ami télen-nyáron kiválóan üzemel. Minden évben túlteljesítik az elvárt biztonsági előírásokat. Minőségi pályaszegélyeket használtak a pálya kialakításkor, nem gumiabroncsokat. A nyomvonalat minden év elején átalakítják, a rengeteg visszatérő egyéni látogató és céges rendezvények miatt. A napi szinten karbantartott, mindig újonnan vásárolt gokartok Franciaországból származnak, a megbízható és egyik legnépszerűbb gokart forgalmazó SodiKart-tól. 2014 júniusától a gokart sportág szerelmeseinek nagy örömére elhozták a legújabb csúcs gokartokat a SiLverKartba, az RT 8-ast. Kivételes, egyedi design jellemzi ezeket a forradalmian új modelleket, ami Magyarországon csak itt érhető el. 145 cm-es magasságtól mindenki könnyen tudja kezelni az automata gokartokat az állítható pedálok miatt. Négy pontos biztonsági öv, bukócső, fejtámla, féklámpa, és bukósisak teszi biztonságossá a száguldást.

Impozáns étterem

A 120 fő befogadására alkalmas, igényesen kialakított étterem az emeleten található. Itt kaptak helyet a játékok, a két pályás bowling pályák, a két biliárd asztal, a csocsó és a darts is. Kialakítottak egy 120 fő befogadására alkalmas, klimatizált, hangulatos konferencia termet, melyet ki tud bérelni vetítésekre, előadásokra, termékbemutatókra, konferenciákra. A pályától egy panorámás üvegfal választja le a fenti részt, így a „páholyból” követheted a futamokat. A két magasan képzett szakács a biztosíték egy mennyei ebédre vagy vacsorára, amit Vendégei egy igazán hangulatos helyen fogyaszthatnak el. Kialakítottak Önnek egy egyedi videófalat, hat kivetítővel, ezt használhatják családi vagy céges videók, előadások, műsorok, vagy koncertek vetítésére.

Kiegészítő játékok

Hogy biztosan mindenki találjon kedvére való szórakozást, két bowling pálya, két biliárdasztal, csocsó, és darts is rendelkezésre áll. Ezeket érdemes előre kibérelni, hogy biztosan tudják használni őket.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • elzárt
  • sportos