Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Saliris Resort Spa&Conference Hotel
sup

Egerszalók

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
408 fő
Szobák száma:
204 db
Termek száma:
6 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
 • 3394 Egerszalók, Forrás u. 6.
Távolságok nagyvárosoktól
Egertől
0.5 órára
Budapesttől
1.5 órára
Miskolctól
1 órára
Szolnoktól
1.5 órára

Javasolt autóútvonal:
Budapest és Miskolc irányából az M3-as autópályán haladva a füzesabonyi leágazónál kanyarodjon Eger felé. A következő csomópont egy körforgalom, ahol Kerecsend irányába haladjon tovább. Kerecsendre érvén a jelzőlámpánál forduljon jobbra Eger irányába. Megérkezve Egerbe az első jelzőlámpás csomópontnál balra haladjon tovább a Völgyfeltáró (K2) úton, míg megpillantja az egerszalóki Saliris Resortot.

Autóbusszal Egerből:
Eger autóbusz-állomásáról a Demjéni busszal a legegyszerűbb megközelíteni a Saliris Resortot. A menetrend megtekinthető az agriavolan.hu oldalon (a helyközi menetrendek „fül” alatt). A menetidő kb. 22 perc, leszállni a Gyógyfürdő megállóhelynél szükséges. További 6-700 m a szálloda recepciójához vezető gyalogút.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Cabernet 204 m2 200 fő 120 fő 100 fő 90 fő
Merlot I. 55 m2 40 fő 70 fő 20 fő 20 fő
Merlot II. 55 m2 40 fő 70 fő 20 fő 20 fő
Merlot III. 52 m2 40 fő 70 fő 20 fő 20 fő
Kadarka 42 m2 30 fő 10 fő 16 fő 18 fő
Chardonnay 51 m2 40 fő 20 fő 20 fő 20 fő

Helyszín információk

A hotel Egerszalókon található, Budapesttől mindössze 130 km-re (ebből 113 km autópálya), Egertől 6 km távolságra, festői környezetben. Szállodánk különlegessége a sódomb, amely az évek során egyedülálló jellemzői miatt a környék szimbólumává vált, melyhez hasonló természeti képződmény a világon csak két helyen található (Pamukkkale, Yelloswstone Park), Európában pedig egyedülálló. A termálforrás a gyógyvizek kategóriájában a legjobb besorolást kapta. 

A Saliris Resort összesen 204 szobával rendelkezik, melyek közül 99 Standard, 57 Superior, 35 Superior plus, 3 mozgássérültek számára kialakított szoba, 9 Lakosztály és 1 Luxus lakosztály. Szobáink felszereltségéhez tartozik erkély, síkképernyős televízió, telefon, díjmentes internethez való kapcsolódás WIFI-n keresztül, minibár, széf, légfűtés-hűtés valamint kávé/tea készítés lehetősége.

A szállodában található konferenciatermek és szekcióterem többsége természetes megvilágítású, kiváló technikai felszereltséggel biztosított, így kiválóan alkalmas konferenciák, továbbképzések, rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására. A Cabernet terem akár egy nyitott terasszal is összekapcsolható, így kínál felejthetetlen élmény. A két konferenciateremet összekötő folyosó pedig kávészünetekre, fogadások megtartására alkalmas területet kínál.

A szálloda 6 (azonos szinten elhelyezkedő) konferencia teremmel rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak konferenciák, továbbképzések, rendezvények, csapatépítő tréningek szervezéséhez, lebonyolításához.

Természetes megvilágításúak, hatalmas ablakokkal, gyönyörű kilátással rendelkeznek, többségük saját terasszal, ahol jó idő esetén akár a kávészünetek lebonyolítására is lehetőség nyílik.

Technikai felszereltség: projektor, vászon, flip-chart, pulpitus, dobogó, alaphangosítás, vezetékes és vezeték nélküli mikrofon.

A borvidék kiváló lehetőségeket kínál csapatépítéshez, partnertalálkozókhoz, bármilyen céges- vagy családi rendezvényhez. 


Helyszín jellemzői

 • kötetlen, laza
 • természet közeli
 • elegáns
 • erdő
 • elzárt
 • modern
 • szabadtéri
 • csendes
 • wellness részleg
 • borrégió közeli

Hasonló helyszínek

Népszerű

Hotel Ózon & Luxury Villas

Mátraháza

2022-ben megújult Hotel Ózon & Luxury Villas****superior, hazánk egyik legszebb fekvésű szállodája Mátraházán található, 710 méterrel a tengerszint felett.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Bambara Hotel

Felsőtárkány

Válasszon különleges helyszínt partnertalálkozókra és tréningekre, hogy rendezvénye sikeres és eredményes legyen!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Cascade Resort & Spa

Demjén

Válassza a hotelt konferenciája, tréningje, workshopja helyszínéül, hogy a tökéletes munka mellett a helyszín és a vendéglátás is tökéletes legyen.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Shiraz Hotel

Egerszalók

Hagyja, hogy nem messze Budapesttől, a Shiraz Hotel segítségével megelevenedjen Ön előtt az ezeregy éjszaka minden meséje.