Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Sacelláry kastély

Budapest

Maximum kapacitás:
140 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
kastély

Megközelíthetőség

Cím
  • 1221 Budapest, Anna utca 1-3.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Debrecentől
2 órára
Veszprémtől
1.5 órára

Helyszín információk

A szecessziós stílusú kastélyt az 1800-as évek végén építtette Sacelláry György leánya, Irén számára. A finom eleganciájú műemléket húszezer négyzetméteres őspark övezi, melynek vadgesztenyefái a földbirtokosnő kedvencei voltak.

A korábban oktatási intézményként működő épület csodálatos faburkolattal, gipszstukkókkal és Róth Miksa műhelyéből kikerült ólomüveg ablakokkal díszített aulája, nagy- és kistermei a felújítást követően eredeti szépségükben adnak otthont különböző rendezvényeknek.

A kastély és parkja kíiálóan alkalmas fogadások, tanfolyamok, konferenciák, kiállítások, koncertek, vállalati rendezvények, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, kerti mulatságok és esküvők bonyolítására.

A termek bérlői számára egyéni igények szerint teljeskörű kiegészítő szolgáltatásokat is biztosítanak, mint például: technikai berendezések és catering helyszíni telepítése, tolmácsok szerződtetése, kulturális és turisztikai programok szervezése, busz transzfer, szállás. A bérlőknek lehetőségük van saját catering, illetve technika igénybevételére.

A fent említetteken kívül több 15-30 m2-es kisterem áll rendelkezésre. Bálok és fogadások alkalmával a kastély befogadó képessége 250-300 fő. Lehetőség nyílik továbbá a teljes kastély és parkjának bérlésére, vagy a park kizárólagos használatára. Kerti rendezvények alkalmával 300-400 főt lehet vendégül látni. A vendégek rendelkezésére áll 20 gépkocsiparkoló.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • autópálya közeli
  • elzárt
  • szabadtéri
  • csendes