Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Rubin Wellness & Conference Hotel

Budapest

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
200 fő
Szálláshely kapacitás:
170 fő
Szobák száma:
85 db
Termek száma:
9 db
Helyszín típusa:
szálloda

Kiemelt szolgáltatások

Rendezvényszolgáltatások
Rendezvényszolgáltatások

Wellness-és szauna világ
Wellness-és szauna világ

Egyéb szórakozási lehetőségek
Egyéb szórakozási lehetőségek

Megközelíthetőség

Cím
 • 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Debrecentől
2 órára
Veszprémtől
1.5 órára
Győrtől
1.5 órára

A szállodához legközelebb eső buszmegálló neve: Dayka Gábor utca, amely nagyjából 150 méterre található
Keleti pályaudvartól: M4-es metróval Kelenföld vasútállomásig és onnan gyalog, vagy Újbuda-központig és onnan busszal (lásd lentebb)
Bosnyák tértől / Zugló vasútállomástól / Keleti Pályaudvartól / Blaha Lujza tértől / Astoriától / Ferenciek terétől: 108E busz
Széll Kálmán tértől: 139, 140, 140A, 142 busz
Déli Pályaudvartól: 139, 140, 140A, 142 busz
Újbuda-központtól (piac, Allee bevásárlóközpont): 53, 150, 154 busz
Kosztolányi Dezső tértől: 53, 150, 154 busz
Liszt Ferenc Repülőtértől: szállodai taxi transzfer, Airport Minibusz

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Bálterem 300 m2 40 fő 200 fő 160 fő 140 fő -
Sirály terem 200 m2 25 fő 120 fő 80 fő 68 fő 30 fő
Akvamarin terem 100 m2 20 fő 100 fő - 40 fő 36 fő
Jade terem 70 m2 15 fő 60 fő - 20 fő 20 fő
Rubin terem 70 m2 15 fő 60 fő - 20 fő 20 fő
Nefrit terem 50 m2 10 fő 30 fő - 16 fő 16 fő
Olivin terem 50 m2 10 fő 30 fő - 16 fő 12 fő
Korall terem 35 m2 5 fő 25 fő - 10 fő 10 fő
Opál terem 40 m2 5 fő 25 fő - 10 fő 10 fő

Helyszín információk

Kapcsolódjon ki és élvezze szobáink egyedi hangulatát. Akár egyedül, akár kisebb csoporttal érkeznek hozzánk vendégeink, minden igénynek megfelelően tudunk szobákat biztosítani. 


A rendezvényhelyszín:

A 11 különböző nagyságú légkondicionált különtermünkben 200 főig képzések, konferenciák, céges rendezvények, termékbemutatók, prezentációs fogadások, bálok, esküvők lebonyolíthatók. A technikai háttér biztosítása mellett a rendezvények vendéglátása a kávészünettől kezdve a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig biztosított. A termekben térítésmentesen biztosítjuk az alap technikai felszereltséget (WIFI, flip chart, írásvetítő, diavetítő, pin wand, TV, videó, CD, DVD, mikrofon), emellett videokamera, projektor, tolmácsberendezés is igényelhető.


Rendezvénytermek:

Bálterem: A Bálterem a Rubin Wellness & Conference Hotel legnagyobb rendezvényterme. Kifejezetten ajánljuk esküvőkre, nagyobb konferenciákra. A terem légkondicionálható, elsötétíthető, beépített hangosítással és internet csatlakozással rendelkezik.

Sirály terem: A Sirály termünk a Rubin Wellness & Conference Hotel legnagyobb természetes fénnyel rendelkező terme. Kiváló esküvői helyszín, melyet 70 főig ajánlunk. A welcome fogadás és a szertartás helyszíne lehet a hangulatos, szökőkutas belső kert, mely kiváló háttér az esküvői fotózáshoz is. A szertartás végén itt pezsgős koccintásra is van lehetőség. A terem légkondicionálható és elsötétíthető, beépített hangosítással és internet csatlakozással rendelkezik.

Akvamarin terem: Az Akvamarin termünk az első emeleten található, belső kertre néző természetes fényű rendezvénytermünk, mely légkondicionálható és elsötétíthető, beépített hangosítással és internet csatlakozással rendelkezik.

Jade / Rubin terem: Termeink légkondicionálhatók és elsötétíthetők és internet csatlakozással rendelkeznek. Jade termünkhöz tartozik egy kényelmes, belső kertre néző terasz is.

Nefrit / Olivin terem: Termeink kisebb meetingekre, tréningekre és szekciótermekre kiválóan alkalmas két kisebb termünk, melyek légkondicionálhatók és elsötétíthetők és internet csatlakozással rendelkeznek.

Korall / Opál terem: A kisebb, akár 8-10 fős rövid megbeszélésekre kiváló helyszínt nyújtanak termeink, melyek légkondicionálhatók és elsötétíthetők és internet csatlakozással rendelkeznek.


Amaretto Étterem:

Negyedévente megújuló étlappal várjuk kedves vendégeinket. Ételeink mindig friss, szezonális alapanyagokból készülnek, modern konyhatechnológia alkalmazásával. Nálunk az egészségtudatosan étkező vendégek és a magyar ízeket kedvelők is megtalálják a kedvencüket. Szakácsaink a kiváló ízvilág biztosítása mellett, az ételek tálalására is nagy hangsúlyt fektetnek, aminek köszönhetően igazi gasztronómiai élményben lehet része Vendégeinknek.

Házi cukrászatunk inycsiklandozóan finom, állandó és szezonális desszerteket kínál.

Éttermünk három különterme, az Amaretto Étterem, az Amaretto Lounge és az Amaretto Club alkalmasak fogadások, esküvők, üzleti reggelik, ebédek, vacsorák, családi összejövetelek lebonyolítására.


Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez:

Wellness-fitness szolgáltatásaink: 8 x 8 méteres 140 cm mély élménymedence, a medencetérben egy pezsgőfürdő is igénybe vehető. A medence partján kényelmes nyugágyak és székek állnak a vendégek rendelkezésére. Emellett szállodánk rendelkezik finn szaunával, bio szaunával, aromakabinnal, sókabinnal, gőzfürdővel és infraszaunával. Fitness termünkben professzionális erő-és kardiógépek állnak a vendégeink rendelkezésére. Gyógymasszázsokat kínálunk 25-50-75 perces időtartamra.


Egyéb szolgáltatások:

Szállodánkban 2 squash pálya áll vendégeink rendelkezésre.

A wellness- és sportközpontban két szinten négy bowling pálya várja vendégeinket.

A felső vagy akár mindkét szinten születésnapok, baráti összejövetelek, gyerekzsúrok, zártkörű összejövetelek rendezhetők.


Parkolási lehetőség:

Szállodánk rendelkezik egy 100 férőhelyes kültéri, valamint zárt parkolóval. Tájékoztatjuk, hogy parkolást a szabad parkolóhelyek függvényében tudjuk biztosítani, a szálloda épülete körül térítésmentesen könnyen és jól lehet parkolni.Helyszín jellemzői

 • kötetlen, laza
 • bográcsozós
 • természet közeli
 • elegáns
 • exkluzív
 • kertkapcsolatos
 • grillezős
 • autópálya közeli
 • családias
 • modern
 • szabadtéri
 • csendes
 • kis létszámú
 • sportos
 • wellness közeli
 • wellness részleg