Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Rubin Hajó

Budapest

Maximum kapacitás:
105 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
sétahajó

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, Szent István park 5.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Debrecentől
2 órára

Helyszín információk

Az exkluzív, három szinttel rendelkező modern rendezvényhajó hangulatos fénytechnikával, elegáns belső környezettel, stílusos kültéri berendezéssel biztosítja a megfelelő helyszínt hajós esküvők, ültetett svédasztalos vacsora a hajón, állófogadások, koktél vagy finger food partyk, grill partyk, felszolgált díszvacsorák lebonyolításához a sétahajón.

A felső fedélzet kedvelt helyszínül szolgál hajós esküvők polgári hajós szertartásának megtartásához. A rendezvényhajó teraszán kiváló grillezési lehetőséget nyílik és hajós koktélparty szintereként is ajánljuk. A fedélzet hangulatához hozzájárul a különleges lounge bútorzat és a sétahajózás felemelő élménye. A sétahajó orrában 30 fős nyitott terasz van, ami zavartalan élményt nyújt a kilátásban. A felső szinten körpanorámás nyitott terasz található, ami igény szerint zárttá alakítható.

A sétahajó alsó szintjén egy kisebb melegítő konyha biztosított a minőségi hajós rendezvény lebonyolításához. Ezen a szinten található még a gyerekek részére kialakítható játszó sarok. A bérelhető sétahajó belső tere klimatizált, valamint a téli időszakban megfelelő fűtésrendszerrel rendelkezik. A rendezvényhajó 2013-ban a modern kor irányelveit követve teljes felújításon és modernizáláson esett át.


Helyszín jellemzői

  • elzárt