Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Roombach Hotel Budapest Center

Budapest

Maximum kapacitás:
Szálláshely kapacitás:
102 fő
Szobák száma:
51 db
Termek száma:
0 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 14.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Győrtől
1.5 órára
Veszprémtől
1.5 órára

Mindegyik autópálya felől a városközpont felé vezető jelzést kell követni. A Deák Ferenc térről az Andrássy úton haladva a második lehetőségnél kanyarodjon jobbra a Székely Mihály utcába. A második utcánál kanyarodjon ismét jobbra a Király utcába. Haladjon a Király utcán, míg balra kanyarodhat a Rumbach Sebestyén utcába, melyen kb. 50 méter után találja szállodánkat a jobb oldalon.

Helyszín információk

A ROOMbach Hotel Budapest Center egy nyüzsgő kulturális és színes gasztronómiai választékot felvonultató negyedben található a fővárosban, a Király utca és a Gozsdu Udvar vibráló szomszédságában. A színek dinamizmusával és modern építészeti újdonságaival, a projektív geometria fényében várja vendégeit izgalmasan dekorált, színes szobákkal, amelyek légkondicionálóval, ingyenes vezeték nélküli interneteléréssel, SMART TV-vel, laptop méretű széffel állnak rendelkezésére.

A saját, zuhanyzóval rendelkező fürdőszobákban ingyenes kozmetikumok és hajszárító vehető igénybe. Néhány szobából kilátás nyílik az udvarra. A szobák további felszereltségének része a laptopszéf.

Mindössze 230 m-re a hoteltől a vendégek elérhetik a metróállomást (az 1-es, 2-es, és a 3-as metróvonalakat). A Deák Ferenc tér 300 m-re található a Roombach épületétől, míg a Váci utca és a Lánchíd egyaránt 1 km-re.

A Keleti pályaudvar 2 km-re érhető el. A Népliget nemzetközi buszpályaudvar 4,3 km-re található a szállodától, a budapesti Liszt Ferenc repülőtér pedig 17 km-re. A Keleti pályaudvar 2 km-re érhető el. A Népliget nemzetközi buszpályaudvar 4,3 km-re található a szállodától, a budapesti Liszt Ferenc repülőtér pedig 17 km-re. Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • modern