Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

RepTár Szolnoki Repülőmúzeum

Szolnok

Észak-Alföld
Maximum kapacitás:
250 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
5 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Kiemelt szolgáltatások

4D mozi
4D mozi
A moziszék a vetítés pillanatában átalakul pilótafülkévé és földön maradva ugyan, de mégis a felhők fölött érezhetik magukat a vendégek. Mozi férőhelyek száma: 18 fő. Vetítés időtartalma: kb 10 perc. (minimum 120 cm magassággal használható)

MiG-29 szimulátor
MiG-29 szimulátor
A pilótafülke hangulata fogadja vendégeinket, amikor beszállnak a repülőgép szimulátorba. Látják a tájat, a reptér fényeit. A szimulátor speciális képernyője úgy vetíti eléjük a tájat, hogy a távolságokat, sebességet élethűen érzékeli az ember. Ezért úgy kormányozható a gép, mintha valódi repülőgépben ülnénk. Játékidő: kb 15 perc. Szimulátorok száma: 6 db. (10 év felett és minimum 120 cm magassággal használható)

Pilótapont
Pilótapont
A RepTár Hangárjában pihenő MiG-21 vadászgép és a JAK-52 gyakorló repülőgép pilótafülkéje várja a csoport tagjait. A látogató tapinthatja, érezheti mindazt melyet egy vadászgép pilóta is érez, amint beleül a fülkébe.

Megközelíthetőség

Cím
  • Szolnok, 5000, Indóház utca 4-6.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Debrecentől
2 órára
Szegedtől
2 órára
Kecskeméttől
1 órára

M5-ös autópályán Albertirsáig, majd a 405-ös főúton keresztül a 4-es főúton (98-as km); M3-mas autópályán Hatvanig, majd a 32-es főúton Szolnokig; 4-es számú főúton Szolnokig (98-as km)

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Kiállítótér 450 m2 250 fő - -
Galéria 200 m2 120 fő - -
Konferenciaterem 50 m2 40 fő 16 fő 16 fő
Konferenciaterem 50 m2 40 fő 16 fő 16 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín – A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum kiváló választás egy olyan rendezvény megtartására, amely garantálja, hogy az összejövetel emlékezetes marad. Különleges adottságainak köszönhetően a múzeum egyaránt alkalmas zárt helyszínt igénylő konferenciák, tréningek, valamint szabadtéri rendezvények megtartására. Ezen kívül lehetőség van a vendégeket a kiállított repülőgépek között fogadni. Workshopok, partnertalálkozók, sajtótájékoztatók, állófogadások, csapatépítők, családi események megrendezésére alkalmas helyszín.

Rendezvénytermek: Technikailag megfelelően felszerelt konferenciaterem, amely kis vagy nagyobb létszám esetén is ideális. A repüléstörténeti kiállítás helyszíneit is igénybe vehetik: Hangár galéria, földszinti oszlopcsarnok, szabadtér.

Étterem: A RepTár kiváló étterme mind állófogadásokra, mind hagyományos étkezésekre igény szerint biztosít catering szolgáltatást.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez: A múzeum interaktív élményelemei kiváló választás csapatépítéshez. 18 férőhelyes 4D mozi, 6 férőhelyes szimulátorpark, katonai akadálypálya és 2 férőhelyes Gripen teszt, azaz 3D karika várja az izgalomra vágyókat.

Parkolási lehetőség: A vendégek számára díjmentes parkolást biztosítanak.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • elegáns
  • exkluzív
  • családias
  • modern
  • szabadtéri