Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Radisson Blu Béke Hotel
sup

Budapest

Maximum kapacitás:
666 fő
Szálláshely kapacitás:
494 fő
Szobák száma:
247 db
Termek száma:
8 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1067 Budapest, Teréz krt. 43.

Helyszín információk

A 20. század elején épült szálloda, a Radisson Blu Béke Hotel, Budapest gyönyörű freskókkal, ólomüveg ablakokkal és mozaikokkal díszített épületben helyezkedik el, melyek Haranghy Jenő munkái.

Az épület már 1913 óta szállodaként üzemelt, akkor Britannia néven nyitotta meg kapuit. Azóta számos átalakítás és renoválás történt, de az eredeti, klasszikusan elegáns stílusát megőrizte.

A Radisson Blu Béke Hotel 247 szobával várja vendégeit, amelyekben vezeték nélküli internet is szolgálja a vendégek kényelmét.

Kóstolja meg az Olive’s étterem és a Zsolnay Kávéház ínycsiklandó fogásait, süteményeit.

A szállodában beltéri medence és szauna áll a vendégek rendelkezésére.

A Business Center szolgáltatásait, mint például internet hozzáférés és nyomtatás, a szálloda vendégei a nap huszonnégy órájában igénybe vehetik.

A 860 m2-en elterülő, 8 különféle helyiségre osztható rendezvénytermek sokoldalúan variálhatók különleges alkalmakra. A kora 19. századi freskókkal díszített 3 terem egybenyitható, így akár 300 látogató befogadására képes.

Az újabb, földszinti Orfeum konferenciateremben 250 vendég foglalhat helyet, valamint 3 különböző teremre variálható mobilfalak segítségével.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • autópálya közeli
  • wellness részleg