Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Prónay-kastély

Alsópetény

Észak-Magyarország
Maximum kapacitás:
240 fő
Szálláshely kapacitás:
80 fő
Szobák száma:
24 db
Termek száma:
5 db
Helyszín típusa:
kastély

Megközelíthetőség

Cím
  • 2617 Alsópetény, Petőfi út 52.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Tatabányától
1.5 órára
Egertől
2 órára

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Werbőczy Terem 70 m2 50 fő 35 fő 30 fő 25 fő
Prónay Szalon 65 m2 45 fő 30 fő 25 fő 20 fő
Könyvtár-,Női-,Fréfi- Szalon 30 m2 20 fő 15 fő 12 fő 10 fő
Új Rendezvényterem 300 m2 240 fő 200 fő 150 fő 50 fő

Helyszín információk

A szálloda közel 300 nm-es új rendezvényterme 2014. júliusában nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. A minden igényt kielégítő épületegyüttes közvetlenül a kastélyparkhoz csatlakozik, teljes befogadóképessége széksoros elrendezés esetén 240 fő, körasztalos ültetéssel konferenciához max. 200 fő, esküvőhöz max. 150 fő. A rendezvényekhez hangtechnikát és projektort, valamint a kastély teljes területén korlátlan WiFi-hozzáférést biztosítanak.

Nemcsak rendezvények tekintetében nőtt a kastély befogadóképessége, a szálláshelyek mennyisége is bővült, így a Prónay-kastély területén és a falusi vendégházakban kétágyas elhelyezéssel összesen 80 fő elszállásolására van lehetőség. Természetesen akadálymentes vizesblokk és a kastély vendégházában akadálymentes szoba is a Vendégek rendelkezésére áll.

Az épületben saját konyha és hűtőkamra is helyet kapott, a teremhez kapcsolódó szerviztér biztosítja a tökéletes kiszolgálást és cateringet.

A klasszikus U alaprajzú Nagykastély rendezvénytermeit úgy alakították ki, hogy oktatási tevékenység vagy vezetői tárgyalások lebonyolítására is tökéletesen megfeleljen. A rendezvénytermek mindegyike közös folyosóról nyílik és egymással összenyitható, így igény szerint változó nagyságú (30 és 220 négyzetméter között) rendezvényteret tudunk biztosítani a cégek számára.

A szalonok modern hang- és vetítéstechnikával felszereltek, flipchart tábla és egyéb prezentációs eszközök is rendelkezésre állnak. A kastély gyönyörű parkja és a Prónay teremhez kapcsolódó, tóra néző kávézóterasz kellemes pihenőhelyszínt biztosít a megbeszélések és oktatások szüneteiben.

A Nagykastélyt kizárólagos használattal vehetik igénybe a cégek tréningek és egyéb üzleti rendezvények esetén!

A segítőkész és rugalmas személyzet csak egy cég igényeire és kéréseire tud figyelni, jelentősen hozzájárulva céges rendezvénye sikeréhez.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • természet közeli
  • elegáns
  • erdő
  • kertkapcsolatos
  • elzárt
  • csendes