Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Prímás Pince Turisztikai és Borkulturális Központ

Esztergom

Dunakanyar, Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
étterem

Megközelíthetőség

Cím
  • 2500 Esztergom, Szent István tér 4.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Tatabányától
0.5 órára
Győrtől
1.5 órára
Székesfehérvártól
1.5 órára

Helyszín információk

Prímás Pince Turisztikai és Bor Kulturális Központ néven egyedülálló komplexum tárta ki kapuit Esztergomban, a Bazilika dombja alatt. A Prímás Pince célul tűzte ki a magyar borok és borkultúra népszerűsítését, a kulturált borfogyasztás további terjesztését.

A régiós alapanyagokból készülő különleges fogások harmonizálnak a Prímás Pince borkínálatával, együtt nyújtanak emlékezetes kulináris élményt. A különböző tájjellegű konyhai stílusok harmonikus egysége biztosítja az állandó megújulást a konyha és a személyzet számára.

Az étterem sikeresen ötvözi a nemzeti hagyományokat a modern gasztronómiai elemekkel, de a Kárpát- medencei magyarság ételeinek változatosságát és nemzeti jellegét híven megőrzi. A nemzeti értékeket megtartva követik a gasztronómiai divatot. Az ételek kizárólag minőségi magyar alapanyagokból készülnek.

Az étterem az egyéni látogatók mellett a csoportokat is szeretettel látja, előzetes egyeztetést követően ebben a különleges környezetben lehetőség van akár több száz fős rendezvények lebonyolítására is.

A vendéglátás kínálatának változatossága, a kapcsolódó magas színvonalú kiszolgálás és a helyszínből adódó egyedi látvány az étkezéseket élménnyé alakítja.


Helyszín jellemzői

  • exkluzív
  • elzárt
  • borrégió közeli