Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Prímás Pince Étterem és Boralagút

Esztergom

Dunakanyar, Budapest környéke
Maximum kapacitás:
450 fő
Szálláshely kapacitás:
194 fő
Szobák száma:
94 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
étterem

Megközelíthetőség

Cím
  • 2500 Esztergom, Szent István tér 12.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Tatabányától
0.5 órára
Győrtől
1.5 órára
Székesfehérvártól
1.5 órára

Budapest felől a 11-es vagy a 10-es (majd 111-es) főúton közelíthető meg a Szent Adalbert Rendezvényközpont. Tömegközlekedéssel Budapest irányából a 800-as vagy 880-as buszjárattal lehet eljutni vagy vonattal a MÁV esztergomi vonalán.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Étterem 0 m2 90 fő - 180 fő - -
Boralagút 0 m2 - - 120 fő - -
Galéria 0 m2 50 fő 70 fő 70 fő 70 fő 50 fő

Helyszín információk

A rendezvényhelyszín

A Prímás Pince Étterem és Boralagút Esztergom romantikus városnegyedében, a Bazilika alatti pincerendszerben található, lélegzetelállító építészeti megoldásaival semmilyen szempontból sem „csak” egy étterem. Akár családi eseményt vagy céges rendezvényt szeretne megvalósítani, a Prímás Pince minden alkalomra különleges helyszín! Tereink lenyűgöző hangulata mindenkit ámulatba ejt. Ez már önmagában elég lenne egy rendezvény sikerének megalapozására, de mi további, professzionális szolgáltatásokkal járulunk hozzá rendezvénye lebonyolításához. Testvérintézményünk, a Hotel Adalbert gondoskodik a résztvevők elszállásolásáról. Az események tervezésétől a megszervezésen át a megvalósításig segítünk, hogy rendezvénye felejthetetlen élmény maradjon minden résztvevő számára.


Rendezvénytermek

A Prímás Pince tereit 3 részre oszthatjuk. Az étterem tere monumentális oszlopokkal díszített, közvetlen terasszal és bárpulttal rendelkező elegáns tér, a Prímás Pince központja. A boralagút a közel 90 m hosszú, 11 m-es belmagassága, rakott téglás boltívei, egyedi világítása különleges hangulatot kölcsönöz. A meghitt hangulatú, különleges építészeti megoldásokkal kivitelezett galéria pedig ideális helyszín a kisebb létszámú, zártkörű rendezvényeknek.


Étterem

A különböző tájjellegű konyhai stílusok harmonikus egysége biztosítja az állandó megújulást a konyhánk és személyzetünk számára. Éttermünk sikeresen ötvözni a nemzeti hagyományokat a modern gasztronómiai elemekkel, de a Kárpát- medencei magyarság ételeinek változatosságát és nemzeti jellegét híven megőrzi. Állandó kínálatunk mellet a rendszeresen megújuló szezonális ajánlatok és az egyedi megrendelések alapján megálmodott 6-7 fogásos gálavacsorák teszik igazán változatossá kínálatunkat. Éttermi szolgáltatásaink: ültetett tányérszervizes főétkezés, svédasztalos főétkezés, hideg-meleg büfék, kávészünetek, büfébekészítések, állófogadások, díszvacsorák, esküvői vacsorák, keresztelők, borkóstolók.


Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez

A Prímás Pince célul tűzte ki a magyar borok és borkultúra népszerűsítését, a kulturált borfogyasztás további terjesztését. A régiós alapanyagok a Prímás Pince borkínálatával együtt nyújtanak emlékezetes kulináris élményt. A boralagútban a Kárpát-medence borvidékeiről nem csak információhoz juthatnak a hozzánk látogatók, hanem kóstolhatnak is; közel 100 tételt felölelő kínálatunk az összes tájegységről tartalmaz borokat. Kollégáink nagy örömmel kalauzolják vendégeinket a borok kóstolásában, de akár előre összeállított borkóstoló csomagjaink közül is választhatnak.

Ezenkívül együttműködünk Esztergom rekreációs programokkal foglalkozó cégeivel, igény esetén csapatépítő programokkal bővítjük ajánlatunkat (biciklitúra, SUP és kenutúra, szabadulószoba, múzeumok, élményfürdő stb.)


Parkolási lehetőség

A Prímás Pince mellett ingyenes parkolási lehetőséget kínálunk, akár 150 autó számára.Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns
  • exkluzív
  • csendes
  • borrégió közeli