Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Park Hotel Pelikán

Szombathely

Nyugat-Dunántúl
Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
80 fő
Szobák száma:
43 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 9700 Szombathely, Deák Ferenc u. 5.
Távolságok nagyvárosoktól
Szombathelytől
0 órára
Soprontól
1 órára
Budapesttől
2.5 órára
Zalaegerszegtől
1 órára

Helyszín információk

A szálloda Szombathelyen, festői környezetben, elegáns épületével, 37 kétágyas és 6 egyágyas szobával várja a vendégeket. A standard szobák zuhanyzósak, közepes méretűek. A superior szobák nagy méretűek, többségük kádas fürdőszobával rendelkezik.

A főépület első és második emeletén elegáns, nagy belmagasságú, világos, a Pelikán parkra és a szálloda előkertjére néző szobákat talál. A manzárd szobák rendkívül otthonosak és tágasak. A Villa Magnólia épület szobái azonos felszereltségűek, csendesek és barátságosak.

A tizenkét méteres, üvegtetővel fedett uszoda impozáns látványt nyújt. A hozzá kapcsolódó pezsgőfürdőt, finn- és infraszaunát a szállóvendégek ingyenesen használhatják. Masszázs, hidroterápiás kényeztető kezelések (aroma- és váltófürdők) és sókamra teszi teljessé a kínálatot.

A szállodában található szekciókra osztható konferenciatermek, valamint a Tóvendéglő Rendezvényközpontban található magas konferenciakapacitással rendelkező, két szekcióra osztható bálterem tökéletes helyszíne lehet a rendezvények széles skálájának lebonyolítására. A termek természetes fénnyel, beépített hangosítással, valamint vezetékes- és vezeték nélküli szélessávú internet hozzáféréssel rendelkeznek.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • természet közeli
  • elegáns
  • csendes
  • wellness részleg
  • borrégió közeli