Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Pannonia Hotel

Sopron

Nyugat-Dunántúl
Maximum kapacitás:
446 fő
Szálláshely kapacitás:
161 fő
Szobák száma:
79 db
Termek száma:
6 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 9400 Sopron, Várkerület 75.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Soprontól
0 órára
Szombathelytől
1 órára
Győrtől
1.5 órára

A szálloda Budapesttől 220 km-re található. Autóval megközelíthető az M1- es autópályán, illetve vonattal Budapest Keleti Pályaudvarról.

Helyszín információk

A soproni szálloda egyszerre tükrözi a császári és királyi korszak eleganciáját és a modern elemeket.

A szobák mind nagyon változatosak, néhányuk antik bútorokkal berendezett, a többi pedig a modern szállodaiparra jellemző bútorozással készültek.

A hotel a luxuskörülményektől a modern konferenciaszolgáltatásokig számtalan lehetőséget biztosít, mind céges rendezvények, mind exkluzív esküvők lebonyolítására. A konferenciatermek mindegyike rendelkezik projektorral, vászonnal, írásvetítővel, hangtechnikával, vezeték nélküli mikrofonnal.

A Soproni borvidék rengeteg lehetőségeket kínál csapatépítéshez, partnertalálkozókhoz, bármilyen céges- vagy családi rendezvényhez. A szálloda saját borospincével is rendelkezik, mely tökéletes helyszíne lehet borkóstolók, borvacsorák vagy egyéb társasági események megrendezésére.

A szálloda Sopron talán legismertebb belvárosi szállodája. A belvárosi szállodák többségével ellentétben azonban számos olyan kényelmi szolgáltatást nyújt, amelyek elsősorban csak specializát szállodákban (wellness vagy konferencia) szokott rendelkezésre állni.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • wellness részleg
  • borrégió közeli