Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Omszk Sport szabadidő és rendezvénypark

Budakalász

Közép-Magyarország
Maximum kapacitás:
6000 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
2 db

Kiemelt szolgáltatások

Sárkányhajó
Sárkányhajó

Wakeboard
Wakeboard

Tenisz
Tenisz

Megközelíthetőség

Cím
  • Budakalász, 2011 Omszk Park 3.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
0.5 órára
Győrtől
2 órára
Székesfehérvártól
1.5 órára
Tatabányától
1 órára

Autóval a Szentendrei út folytatásáról, a 11-es útról lekanyarodva az Auchan körforgalomnál, vagy az Auchan utáni lehajtónál, a felüljárón keresztül. Biciklivel könnyen és kényelmesen megközelíthető a 11-es úttal párhuzamosan futó bicikliútról, gyalogosan pedig a Battyhányi tér-Szentendre között közlekedő hévvel. A Budakalász megállótól 5 perces sétára helyezkedik el az Omszk Sport Szabadidő és Rendezvénypark.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Sportcsarnok - kézilabdapálya 800 m2 400 fő 700 fő 550 fő 450 fő 500 fő
Sportcsarnok - egyéb területek 800 m2 40 fő 60 fő 20 fő 45 fő 50 fő

Helyszín információk

Az Omszk Sport csapatunknak régi álma valósult meg: elérkezettnek láttuk az időt hogy bemutatkozzunk és elinduljunk rendezvény helyszínként! Rengeteget dolgoztunk és még szeretnénk is a jövőben, hogy az Omszk Sport rövid időn belül az egyik legkedveltebb rendezvényhelyszínné váljon.

Amennyiben zöld környezetbe szeretné helyezni eseményét, sok sportpályára lenne igény a programok számára, szeretne a területen belül egy „B” tervet is eső esetére és több ezer fő parkoltatását is meg szeretné oldani – nálunk a helye!

A sport és családi napok befogadása mellett, szeretnénk jövő nyáron több, saját rendezésű eseménnyel is meglepni a régiót. Az Omszk Sport futball klubja 2020-ban 100. évfordulóját ünnepli, így a jubileum alkalmából rengeteg izgalmas rendezvénnyel jelentkezünk jövő nyáron!


Rendezvényhelyszín:

A helyszínünket 3 zónára osztottuk fel, így igény alapján tudjuk biztosítani kisebb és nagyobb létszámok számára.

A területen található fedett sportcsarnok, kültéri szabvány és edzésre alkalmas kisebb focipályák is, rengeteg zöld, fákkal teli ligetes rész és mindemelett vízpart melletti helyszín is. Az Omszk Sport nem rendelkezik kizárólagos technikai és catering partnerrel - csak ajánlott partnerekkel - tehát mindenki dolgozhat a saját, jól bevált alvállalkozójával!

Rendezvénytermek:
  • 2 beltéri és 14 kültéri pálya és zöldövezeti zóna
  • Focikupák lebonyolítására 2 center/szabvány pálya illetve a 3 db kisebb pálya. (az egyik fedett, műfüves)
  • A focikupák mellett lehetőség nyílik tenisz bajnokságok szervezésére is a 4 db pályán.
  • A rendezvényhelyszínünk szerves részét alkotja a tavon belüli wakeboard stég és helyszín is, ahol profi oktatók várják a wakeboard-ra, a SUP-ra vagy a sárkányhajó programra jelentkezőket.
  • A gyönyörű kalászi tavat körbe öleli egy 1750 méteres rekortán futó pálya, amely kiváló terepet ad a futóversenyek megrendezésére.
  • A 3. zóna pedig az 1600 m2-es sportcsarnok, amelyen belül található egy 800 m2-es kézilabdapálya, a többi 800 m2-en pedig squash pályák (5 db), fitness terem, kondícionáló terem, cross fitt helység, szauna, jakuzzi, kiszolgáló helységek és irodák.

Étterem:
Az Omszk Sport étterme a 100 fő fogadására is alkalmas Gól Étterem, amelynek terasza a kalászi tóra néz.

Parkolási lehetőség:
600 autó számára található parkolóhely a Sportcsarnoktól 50 méterre