Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Nimród Bioszálloda

Karcag

Észak-Alföld
Maximum kapacitás:
80 fő
Szálláshely kapacitás:
45 fő
Szobák száma:
18 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 5300 Karcag, Bajcsy-Zsilinszky utca 4.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
2.5 órára
Debrecentől
1 órára
Szolnoktól
1 órára
Egertől
1.5 órára

Helyszín információk

A Nimród**** Bioszálloda és Bioétterem elegáns belsővel, egészség- és vadászcentrikus berendezéssel, ínycsiklandó bioétel-különlegességekkel, 14 kétágyas szobával és 4 tágas lakosztállyal várja Kedves Vendégeit Karcag belvárosában, jól megközelíthető, csendes helyen.

A szálloda befogadóképessége maximálisan 46 fő szállóvendég. A 18 szoba mindegyike klimatizált, szélessávú internettel és kábeltelevízióval, széffel, valamint minibárral felszerelt, dohányfüst-mentes.

A szálloda három különteremmel rendelkezik, melyek egyaránt alkalmasak céges és családi rendezvények lebonyolítására. A földszinten található, exkluzív a’la carte étterem, a Nimród Bioétterem ideális helyszínként szolgál céges és családi rendezvények, esküvők lebonyolításához.

A tágas, természetes fényű konferencia és rendezvényterem kiválóan alkalmas konferenciák, előadások, tréningek és bálok lebonyolítására.

Az első emeleti Lobby bár különteremként kisebb rendezvények illetve kávészünetek lebonyolításához szolgálhat helyszínül.

A második emeleti szivarszoba dohányzó-szivarozó vendégek tárgyalásainak, partyjainak kedvelt helyszíne.


Helyszín jellemzői

  • elzárt
  • csendes
  • kis létszámú
  • wellness részleg