Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

Budapest

Maximum kapacitás:
650 fő
Szálláshely kapacitás:
370 fő
Szobák száma:
323 db
Termek száma:
12 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • 1073 Budapest, Erzsébet krt. 9.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Veszprémtől
1.5 órára
Győrtől
1.5 órára

A Blaha Lujza téri tömegközlekedési csomópont 1 perces sétával érhető el, míg a Keleti pályaudvar mindössze 5 perc alatt kereshető fel autóval vagy taxival.

Helyszín információk

Belső tereit gyönyörű márványok, velencei csillárok díszítik, berendezései és textíliái pedig egytől egyik Olaszországból származnak. A szobák szintén luxusberendezésekkel vannak felszerelve, és többségük kilépőerkéllyel rendelkezik. 

A szállodában található egy exkluzív SPA, ahol a vendégek kipihenhetik a hétköznapok fáradalmait a rendkívül magas színvonalat képviselő masszőröknek és terapeutáknak köszönhetően. Az olasz reneszánszra támaszkodó eklektikus épület leghangsúlyosabb része a földszinti New York kávéház, melynek éttermében hagyományos olasz és magyar ételeket, melléjük kiváló borokat szolgálnak fel. Az elegáns szivarbárban frissítő italokat, koktélokat fogyaszthatnak a szivarbarát Vendégek.


Helyszín jellemzői

  • elegáns
  • exkluzív

Hasonló helyszínek

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Corinthia Hotel Budapest

Budapest

Budapest egyik legexkluzívabb szállodája.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Budapest Marriott Hotel

Budapest

A 2019-ben teljeskörűen felújított Budapest Marriott Hotel a Duna partján helyezkedik el, karnyújtásnyira a város leglátogatottabb nevezetességeitől.

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Budapest

A szálloda 5 csillagos luxussal várja Önt és Partnereit a Duna partján, emellett pazar kilátást kínál a Lánchídra és a Budai Várra!

Részletekért és ajánlatért kattintson!

Four Seasons Hotel Gresham Palace

Budapest

Európa egyik legszebb folyópartja, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest történelmi méltóságát és fiatalos exozitását tükrözi. Vendégeit luxus szállásokkal, feszített víztükrű medencével, fitneszteremmel, valamint egy étterem és bárral várja.