Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

New Orleans Club

Budapest

Maximum kapacitás:
180 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
szórakozóhely

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1066 Budapest, Lovag u. 5.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Veszprémtől
1.5 órára
Győrtől
1.5 órára

Helyszín információk

A New Orleans Club Budapest egyik legszínvonalasabb zenés klubja. A szórakozóhely 2001-ben épült a Pesti Broadway-n a legkorszerűbb, a legmagasabb színvonalú technikai, gépészeti, építészeti eljárások alkalmazásával. A klub 450 nm-en, két szinten, igényesen kialakított belső terekkel fogadja vendégeit immáron 13 éve. 2012-ben a klub megújult, és már megszépülve áll a szórakozni vágyó vendégek rendelkezésére.

A New Orleans Club – a publikumnak szánt estéken kívül – vállalati rendezvények, zártkörű fogadások, sajtótájékoztatók, üzleti találkozók, konferenciák, tréningek, szakmai programok, társadalmi vagy családi, baráti események, valamint divatbemutatók, esküvők, osztálytalálkozók kitűnő helyszínéül is szolgálhat. A vacsorával egybekötött ültetett rendezvények alkalmával a szórakozóhely befogadóképessége 180 fő, állófogadások, koncertek és egyéb zenés programoknál ez a létszám 300 – 350 fő.

A klub a rendezvényekhez nyújtott szolgáltatásokban a már évek óta megszokott minőséget, kreativitást és odafigyelést biztosítja a megrendelők részére.


Helyszín jellemzői

  • klasszikus
  • elegáns