Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Nereus Park Hotel

Balatonalmádi

Balaton
Maximum kapacitás:
120 fő
Szálláshely kapacitás:
140 fő
Szobák száma:
66 db
Termek száma:
1 db
Helyszín típusa:
szálloda

Megközelíthetőség

Cím
  • Balatonalmádi, Lóczy tér 3.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1.5 órára
Székesfehérvártól
1 órára
Veszprémtől
0.5 órára
Győrtől
1.5 órára

A Nereus Park Hotel*** Balatonalmádiban a 71. számú útról jól megközelíthető helyen található, a busz- és vasútállomásról rövid sétával elérhető.

Helyszín információk

A szálloda közvetlenül a Balaton partján, egy 2 hektáros parkban, a Balatoni Kerékpárút mellett fekszik. Saját stranddal, zárt parkolóval, vitorláskikötővel rendelkezik.

A szobák kettő- illetve háromágyasak, fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, telefonnal, színes televízióval, vezeték nélküli Internet kapcsolattal rendelkeznek. Lehetőség van franciaágyas szoba, valamint felár ellenében klíma berendezéssel ellátott szoba foglalására is. A szállodában kétféle szobatípus található: Classic (erkély nélküli, udvarra néző) és Classic Plus (erkélyes, vízpart felé néző) típusú. A családi szobák kettő darab kétágyas szobából állnak, melyeket a mindkét oldalról zárható közös fürdőszoba köt össze.

Elő- és utószezonban a szálloda vállalja esküvők, bankettek, családi és vállalati rendezvények lebonyolítását. Romantikus vízparti esküvő teljes körű szervezésével állnak a vendégek rendelkezésére. A 40+80 fős éttermek konferenciateremmé alakíthatók, így alkalmasak előadások, tréningek, termékbemutatók, továbbképzések, tanfolyamok megrendezésére, melyekhez technikai hátteret a szálloda biztosít. Az éttermek a 40 fős fedett mediterrán terasszal bővíthetők.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • kertkapcsolatos
  • családias
  • vízpart
  • borrégió közeli