Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Művészetek Háza

Gödöllő

Budapest vonzáskörzete
Maximum kapacitás:
1037 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
10 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • 2100 Gödöllő, Szabadság út 6.
Távolságok nagyvárosoktól
Budapesttől
1 órára
Egertől
1.5 órára

Helyszín információk

SZÍNHÁZTEREM

A 600 m2 alapterületű elegáns színházterem közel 400 fő befogadására alkalmas. Modern színháztermi hangosítással és világítással rendelkezik. Ideális helyszíne konferenciáknak, színházi, zenei és táncelőadásoknak. A terem 150 m2-es színpaddal rendelkezik két oldalán színpadjárással.

KONFERENCIATEREM

A 434 m2-es konferenciaterem széksoros ültetéssel 230 fő befogadására alkalmas. A természetes megvilágítással rendelkező helyiség igény szerint elsötétíthető. A terem beépített hangosítással, projektorral és beépített vetítővászonnal rendelkezik. A földszinti foyer-val való közvetlen kapcsolatának köszönhetően a terület ideális helyszíne lehet kiállításoknak és vásároknak is.

RENDEZVÉNY ÉS KIÁLLÍTÓ TEREM

A beépített hangosítással rendelkező 145 m2 alapterületű többfunkciós terem tökéletes helyszíne lehet konferenciáknak, céges tréningeknek, előadásoknak és kiállításoknak.

TÁNCTEREM

A 133 m2 alapterületű tágas terem kiválóan alkalmas különböző céges és családi rendezvények lebonyolítására. A teremben helyet kap egy 2,5 m magas és 8 m széles tükör, mely igény szerint függönnyel eltakarható. A terem beépített hangosítással is rendelkezik.

STÚDIÓSZÍNPAD

A 95 m2 alapterületű terem ideális helyszíne kamaraszínházi előadásoknak.

KIS SZEKCIÓTEREM

A 35 m2-es terem a Művészetek Háza legkisebb, egyben legintimebb helyisége. Főként kis létszámú tréningek, kisebb előadások helyszíne lehet.

NAGY SZEKCIÓTEREM

A 71 m2-es terem 60-70 fő befogadására alkalmas. Közvetlen kapcsolata van a kis szekcióteremmel, mellyel összenyitva 106 m2-es tágas rendezvénytermet kapunk, mely 90 fő befogadására is alkalmas. Szekciótermeink igénytől függően kiválóan alkalmasak kisebb létszámú tréningekre, szemináriumokra, vagy nagyobb létszámú bemutatókra, előadásokra.

ZENETEREM

A 68 m2-es terem mobil fallal elválasztható, mely egybenyitva, de külön-külön is kiválóan alkalmas előadásokra, tréningekre, tárgyalásokra. kis táncterem A beépített hangosítással és tükörrel rendelkező terem 50-70 fő befogadására alkalmas.

KIS TÁNCTEREM

A beépített hangosítással és tükörrel rendelkező terem 50-70 fő befogadására alkalmas.

OKTATÓTEREM

Az 50 m2-es terem, 30-50 fő befogadóképességével leginkább kisebb létszámú összejövetelek (céges tréningek, konzultációk) lebonyolítására alkalmas.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • elzárt