Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Mom Sport

Budapest

Maximum kapacitás:
2200 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
2 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

Gépkocsival
BAH csomópont, Alkotás útról, Jagelló útról és Csörsz utcáról

Villamossal
Széll Kálmán tér (volt Moszkva tér) / Móricz Zsigmond körtér irányából a 17-es és 61-es villamosok Csörsz utcai megállója

Autóbusszal
A 212-es autóbusz "Csörsz utca” megállója. A 8-as, 40-es, 110-es, 112-es, 908-as, 960-as autóbuszok "BAH csomópont” megállója.

Helyszín információk

A MOM Sport Budapesten található, egy Sportcsarnokkal és egy Balett teremmel rendelkezik.

A rendezvénycsarnok sötétített, légkondícionált, egy légterű, fekete balett szőnyeggel borított padlózatú, oldalfalai lángmentesített függönyökkel fedhetők el. A rendezvénycsarnok alkalmas sportesemények, konferenciák, sajtótájékoztatók, kiállítások, börzék, szalagavatók, céges partyk, céges gálavacsorák, ültetett állófogadások, állófogadások, koncertek, divatbemutatók befogadására. Igényes, modern, a magasabb elvárásokat is kiválóan kielégítő helyszín.

A Csörsz utcai bejárattal szemben található a 140 négyzetméteres, légkondícionált balett terem. A terem egyik fala tükörrel van borítva, azonban nem csak balettozásra és egyéb táncok oktatására alkalmas, hanem remek helyszín kis létszámú állófogadások, sajtótájékoztató, termékbemutató megrendezésére, de egyaránt alkalmas VIP terem és catering helyiség berendezésére is. Technikai felszereltsége: beépített hang és kivetítéstechnika.

A 40 x 20 m alapterületű, palánkos, műfüves futballpálya, minden évszakban várja a focizni vágyókat. Hideg időben sátorral fedve, fűtve biztosítják a pályát, míg a melegebb évszakokban, a friss levegőn lehet futballozni. A pálya körüli nézőtéren mobil padokkal tudnak ülőhelyet biztosítani.

Beltéren az úszó- és a tanmedencével, kültéren az úszómedencével - mely nyáron strandként üzemel, télen fedett és fűtött - tudnak szolgálni. A wellness részleg remek kikapcsolódást nyújt a 16 személyes pezsgőfürdővel, két finn szaunával és a gőzfürdővel. A medencék együttes, részletekben, illetve külön-külön való kibérlésére is biztosítanak lehetőséget. A beltéri medencéhez, 230 személyes lelátó és eredményjelző is tartozik, így vizes sportversenyek megrendezésére, kifejezetten ideális a helyszín. A medence tér kiváló helyszíne lehet állófogadásoknak, divatbemutatóknak, gálavacsoráknak, tematikus partyknak.

Kerti party? Szabadtéri koncert? Céges családi nap? Gastro események? Megoldjuk! A 2.500 négyzetméter területű, gondozott, füvesített, elkerített udvart, mely a strandhoz kapcsolódik külön vagy a medencével együtt is bérlésre kínálják. Kiszolgáló egységek: Női- és férfi zuhanyzók és mellékhelyiségek.


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • kertkapcsolatos
  • elzárt
  • szabadtéri
  • csendes
  • sportos
  • wellness részleg