Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában

Millenáris

Budapest

Maximum kapacitás:
3100 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
rendezvényhelyszín

Megközelíthetőség

Cím
  • 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.
Távolságok nagyvárosoktól
Debrecentől
2 órára
Miskolctól
2 órára
Pécstől
2.5 órára

Helyszín információk

A budapesti rendezvényhelyszín kimagaslóan nagy kapacitásának köszönhetően kiváló helyszíne lehet bármilyen rendezvénynek, legyen szó akár konferenciáról, előadásról vagy kiállításról. Az épületek mindegyike kiválóan felszerelt technikai eszközökkel, mint kivetítő, vászon, hangosítás, így rendezvényének megálmodásában nincsen ön előtt akadály.

B Épület:
A Nagycsarnok (B épület) hatalmas belmagasságával – és az ezt kihasználó több szint kiépítésével – impresszív látványt nyújtó műemléképület. A kiállítási terület – a nyitvatartási időn túl – kiváló helyszíne lehet különböző rendezvényeknek. A kiállítást kiegészítő vetítők és multimédiás oktatási kabinetek – a kiscsarnokban lévő előadóterem mellett – technikai felszereltségük miatt tanfolyamok és workshopok tartására alkalmasak.

D Épület:
A Millenáris legöregebb épülete. Hatalmas üvegfalával, közel 1700 m²-es hasznos területével szervesen kapcsolódik a parkhoz.
Az épületnek része a D előadóterem, amely 100 fős, emelkedő nézőtérrel és beépített technikával rendelkezik (kivetítő, vászon, hangosítás stb.), ezáltal előadások, konferenciák, sajtótájékoztatók tereként szolgál.

Park:
A park egyik előnye – amely miatt a látogatók is különösen kedvelik – a pihenésre szabadon használható füves területek nagysága – és kulturált kialakítása. A park szabadidős céljait szolgálják a Zöld Péter játszótér, a Manó játszótér, a tóra épített Zenepavilon és a Szabadtéri Színpad.
A park összterülete: 35 000 m², amelyből a mesterséges tavak 3 000 m²-t foglalnak el.


Helyszín jellemzői

  • kertkapcsolatos
  • elzárt