Rendezvény. Tréning. Konferencia.
Több mint 10 éve a céges rendezvények szolgálatában
MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín
MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín

MészárSteak Kitchen Rendezvényhelyszín

Budapest

Maximum kapacitás:
100 fő
Szálláshely kapacitás:
0 fő
Szobák száma:
0 db
Termek száma:
3 db
Helyszín típusa:
étterem

Megközelíthetőség

Cím
  • Budapest, 1053 Budapest, Károlyi u. 11.
Távolságok nagyvárosoktól
Miskolctól
2 órára
Debrecentől
2 órára
Pécstől
2 órára

Éttermünk tömegközlekedéssel az M3 metróval közelíthető meg. A Ferenciek terén szükséges leszállni, és onnan az Erzsébet tér felé 1 perc séta a Károlyi utcán.

Terem kapacitások

Terem neve Alapterület
Étterem 0 m2 60 fő - - - -
Bar 0 m2 30 fő 20 fő - - -
Sissi 100 m2 60 fő 100 fő 40 fő 60 fő 60 fő
János pince 0 m2 - - - - -

Helyszín információk

A MészárSteak Kitchen a húsimádók új törzshelye a belvárosban. A húsok a város leghíresebb hentesétől, Gál Józsitól érkeznek és a remek alapanyagokból Tobai Róbert séf irányításával alkotják szakácsaink a finom fogásokat az asztalokra.

Bisztró jellegével, és fiatalos, laza éttermi környezetével a MészárSteak Kitchen új színfolt a városban. Fekete-piros indusztriális stílussal rendelkező éttermünk óriás ablakai a terasz felé nyithatóak, és légkondicionálóval is ellátott. Céges vagy baráti ebédek és vacsorák, családi összejövetelek kiváló helyszíne.

Étterem
ültetve: 80 fő / álló: 150 fő
Fesztelen hangulatú, fekete-piros indusztriális stílussal rendelkező helyiségünk. Óriás ablakai a terasz felé nyithatóak, és légkondicionálóval is ellátott. Céges vagy baráti ebédek és vacsorák, családi összejövetelek kiváló helyszíne.

János Pince
ültetve: 68 fő / álló: -
Az alsó szinten található, elszeparált, boxos elrendezéssel rendelkező különtermünk, melynek falain János vitéz története elevenedik meg. Kiváló helyszín családi vagy baráti eseményekre, megbeszélésekre.

Sissy konferencia terem I-II.
széksorosan: 100 fő
U-alak: 60 fő
iskolapadosan: 60 fő
álló: 100 fő
A két részre szeparálható, légkondicionált termet akár száz fős céges, üzleti programok, tárgyalások, előadások megtartására is ajánljuk. Az előtérben lehetőség van a kávészünetek bekészítésére, welcome italok felszolgálására. Alap szintű technikával, ruhatárral rendelkezik.

MészárSteak Bar
ültetve: 35 fő
álló: 60 fő
Az étterem mellett található MészárSteak Bar kínálata teljes mértékben megegyezik a húsközpontú bisztróéval. A Bar kényelmes sarkaiban elfér egy-egy nagyobb csapat is, a bárpultnál ülve pedig biztos, hogy jó beszélgetőpartnert talál a vendég.

Egyéb szolgáltatások csapatépítéshez: gasztroprogramok pl. steak kóstolók, tatárbeefsteak - és koktélkészítés (létszámtól függően)

Parkolási lehetőség: az utcán (fizetős) vagy a környéken található parkolóházakban


Helyszín jellemzői

  • kötetlen, laza
  • modern